Klizna vrata-stil i ušteda prostora

Klizna vrata u kupaonici

Vrata se, zahvaljujući kliznom sustavu koji otvara i zatvara otvor, pomiču paralelno sa zidom. Dakle, uobičajene opcije koje se otvaraju prema van zahtijevaju puno prostora, a klizne su izvrsne za male sobe. Također izgledaju vrlo elegantno, osim toga, primjer su zapanjujućeg dizajna.

Za male kupaonice klizna vrata koja se dobro zatvaraju stvarno dobro funkcioniraju.

Siva klizna vrata

Klizna vrata mogu imati od jednog do četiri platna koja se pomiču jedna prema drugoj, ali u svakom slučaju, nevidljiva su kad su otvorena.

Bijela klizna vrata

Pogledajte sličan dizajn: 31 načina da svoj dom učinite dječjim rajem

Matirano staklo pruža potpunu privatnost, ništa se ne može vidjeti kroz njih, a također će pomoći svima da učinkovito uđu u sobu. Živjeti u takvoj kući jedno je zadovoljstvo!

Drvena klizna vrata

Jeste li znali da su dovoljno česti u viktorijanskim domovima?

Velika klizna vrata

Mogu se instalirati u cijeloj kući.

Suvremene tehnologije postigle su tihi rad mehanizama. Savršeni su za obitelji s djecom, ne dopuštajući djeci da zabijaju prste kroz vrata. Stoga se s pouzdanjem mogu nazvati pouzdanim i praktičnim, pružajući vašem životu brigu i pažnju.

Danas tržište nudi širok izbor modela. Koja god vrata klijent odabere za sebe, on nikada neće izgubiti. Jer svaki će svom vlasniku pružiti zvučnu izolaciju, estetiku i ljepotu. I, naravno, donijet će poseban polet u unutrašnjost kuće, dajući sobi kap udobnosti i udobnosti.

Klizna vrata su univerzalna, jednostavna za ugradnju, zbog čega su stekla ogromnu popularnost i distribuciju među vlasnicima i dizajnerima.

Zanimljiv interijer: Reljef kao čimbenik utjecaja na arhitekturu zgrada

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: