Kauč na razvlačenje dizajniran od strane Azipa za Azipa – ograničeno izdanje!

Kreativni kauč iz Interneta

Od stoljeća do stoljeća, Nizozemci su domišljatim izumom branili svoju zemlju od poplavnih voda Sjevernog mora – oceana. Bez ovih mjera danas bi 65% Nizozemske bilo pod vodom.

Nizozemski dizajner Amapa izumio je Amapa kauč za Amapa, čije ju je ime nadahnulo prilikom dizajniranja. Duboki oblik, izdužene vodoravne linije i asimetrija odražavaju isti Nizozemski krajolik ovdje.

Svaki dio ovog kauča je jedinstven. U odjeljcima se razlikuje pričvršćivanje namještaja kroz tkaninu, boju i proporcije. Veliki ukrasni gumbi izrađeni od prirodnih materijala poput kosti i sedefa ili bogatih križeva mogu ga učiniti neobičnim i kontrastnim, kao i donijeti skladan dizajn.

Pogledajte sličan dizajn: 41 nevjerojatna ideja kako obojiti svoj život

Obično ima više boja kože ili tkanine, a dolazi u veličinama od asa do asa.

Proizvod iz Ama-ama-za Ama-sudjelovao je na Međunarodnom sajmu namještaja " Amapa "2012. u Milanu. Odabrano je ograničeno izdanje od šest predmeta iz kolekcija, gdje se između ostalog nalaze baršun dvije vrste i Izvrsna vuna.

Inspirirani pokrivač podsjeća na strukture djelomično slične tradicionalnim škotskim pokrivačima.

Raznovrsni prugasti rad povlači nove tople i prigušene nijanse između naslona i sjedala. Mogu se naći botaničke i tkane strukture. Udobno odvojeno sjedalo-mekani puf – i jastuci u odgovarajućoj boji upotpunjuju ovaj aranžman, obdaren i talentom dizajnera.

Dizajnerska djela

Zanimljiv interijer: Dizajnerske sofe. Za one koji znaju puno o modi i nemaju suptilan umjetnički ukus

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: