Kako ne dosaditi tmurnom jesenskom danu ukusne ideje za oživljavanje dosadnog sivog interijera

Bundeva na postolju

U hladnom jesenskom vremenu uvijek žurimo kući da se što prije ugrijemo, uživamo u toplini, udobnosti i ukusnoj večeri. Danas ćemo pogledati nekoliko zanimljivih ideja za ukrašavanje vaše blagovaonice na jesen, koje će vam pomoći da vas razvesele i uljepšaju sive kišne dane. Čekanje gostiju bit će samo dodatni poticaj za promjenu interijera blagovaonice.

Najveći naglasak

Postavljanje jesenskog stola

Prirodni motivi u dizajnu stola vrlo su zanimljiva ideja za jesen. Mali tanjuri, jestivo lišće, jabuke i orašasti plodovi u vazama. Kombinacije svijetlih boja.

Cijela paleta boja – od žute preko crvene do tamno smeđe i zlatne. Ali najvažnije je glavni detalj. Odabrali smo ogromnu obojenu bundevu. Sigurno će postati središte kompozicije i razlog za razgovor.

Jesensko cvijeće u vazi na stolu

Kako stvoriti veseli interijer

Jednostavni detalji mogu ukrasiti ne samo stol. Vaša dnevna soba, ako ima barem nekoliko slobodnih površina (ormari, police, Kredenci), bit će izvrsno mjesto za jesenske kompozicije. Lišće i orašasti plodovi u visokim vazama od prozirnog stakla. To je tako jednostavno napraviti i tako profitabilno podnijeti!

Pogledajte sličan dizajn: Moderne ideje o staklenicima koje se koriste za kuhinju

Osušeno lišće na granama u vazama

Natpisne pločice

Da biste iznenadili svoje prijatelje i pokazali da ste zaista sretni zbog njih, na požutjele listove napišite njihova imena zlatnom ili metalnom tintom.

Postavljeni u blizini tanjura, izgledat će sjajno i razveseliti sve prisutne. Za djecu možete koristiti manje lišće.

A ako razbacite nepotpisano lišće oko stola, stvorit ćete potpuni osjećaj piknika u jesenskoj šumi. Takve važne sitnice stvorit će vam reputaciju izvrsne i brižne domaćice.

Slikanje suhog lišća

Vrijeme deserta

Slatka poslastica ne bi trebala biti samo ukusna, već i lijepa. Tamno smeđa, bež, pistacija i nježne zelene boje bit će izvrsna pozadina za posluživanje deserta. Pokušajte koristiti i prirodne materijale, poput perja ptica ili kore drveta.

Postavljanje svečanog stola

Pa, spremni za susret jeseni? Originalni ukrasi i dobro raspoloženje zasigurno će vaš dom učiniti omiljenim mjestom za susret prijatelja. Radi vaše udobnosti, Muzej dizajna nastavlja dijeliti zanimljive ideje.

Dakle, samo naprijed! Ukrasite, stvorite, stvorite! Prekrasne boje, prirodni motivi, svijetli naglasci-glavna stvar ove sezone.

Zanimljiv interijer: Kako ukrasiti trijem u jesen – nekoliko jednostavnih svjetala profesionalnog dekoratera

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: