Kako natjerati dizajnere da vas mrze ili 4 principa uređenja Pernice

Spavaća soba na stepenicama

Arhitekti na ovaj dan nisu imali sreće, a za kraj su dobili potpuno ubojiti objekt-uski i dugi stan bez pregrada od 46 četvornih metara. metara.

Postavljen je zadatak: učiniti ga pogodnim za život i tamo uklopiti radnu sobu. Pozivamo prijatelje muzeja dizajna da prate faze rada i procijene rezultat.

Čak i vrlo dobar dekorater uopće nije dobra vila i neće moći napraviti prostor pogodan za život od takve Pernice, stoga, prije nego što kupite takvo kućište, trebali biste dobro razmisliti.

Prostrani dnevni boravak

Kućni ured u dnevnoj sobi

Prostor za pohranu

Spavaća soba s drvenim uzglavljem

Kućni ured

Pogledajte sličan dizajn: Izvorni dizajn stolne svjetiljke

Mala kuhinja

Drveni namještaj u kuhinji

Šarmantan dizajn interijera kupaonice

Pločice u kupaonici

Plan stana

Raspored interijera u stanu

3D raspored stana

  1. Prozori su ovdje samo s jedne strane, uski, pa je za vizualno širenje prostora jednostavno potrebna bijela boja. Razrijeđen je prirodnim materijalima: u stambenom sektoru drvo, u kupaonici – pločice s površinom koja imitira prirodni kamen.
  2. Na zahtjev vlasnika bilo je potrebno odvojiti prostor za spavanje od radnog prostora. Stropovi su bili visoki, pa su pronašli izlaz podižući krevet na razinu. Dnevni boravak nije mogao biti odvojeno, ali vlasnici koji rade kod kuće to su uredili.
  3. Sustav za pohranu bio je opremljen na sljedeći način: ormari za odjeću postavljeni su u noćne stepenice, stepenice su pretvorene u komodu, bijele, spajajuće ladice obješene su iznad radnog stola, kuhinja je pretvorena u kontinuirani stalak iz ormara i polica.
  4. Pokušali smo ostaviti maksimalan prostor bez nereda radi lakšeg kretanja. Postavljanje tapeciranog namještaja i stolića nasuprot improviziranom hodniku. Radna površina postavljena je blizu prozora.

Zanimljiv interijer: Kolekcija pletenog namještaja iz studija iz studija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: