Kako kombinirati stolić za kavu i police za knjigeideja Ace-Ace iz studija Ace

Prekrasan stol s ukrasnim elementima

Svi volimo zaroniti glavom u zanimljiv roman u slobodno vrijeme, ali nemamo ga uvijek vremena pročitati do kraja. A sada već skuplja prašinu sa stakla ili drva na stoliću za kavu.

Postupno se tamo nakuplja mnogo više različitih stvari koje, u pravilu, nemaju stalno mjesto. Sve se to pretvara u skladište. Ali evo kakve je ideje izvan okvira Ace-Ace primijenio studio ACE.

Izvorni dizajn stola

Teško je zamisliti prikladniji uređaj za periodiku. U ovom remek-djelu uspješno je riješeno pitanje kombiniranja volumena s funkcionalnošću. Cilj je jednostavno povezati stolić za kavu i prekrasne police za knjige u isto vrijeme.

Prvo, uvijek pri ruci, drugo, ne zauzimaju dodatni prostor i, treće, skriveni su od pogleda. Autor je osobno bio zainteresiran za stvaranje takvog stola, imajući u svom arsenalu bezbroj stvari koje leže bilo gdje i uvijek negdje odlaze.

Pogledajte sličan dizajn: Jessica Dance: nekalorična jela za engleski doručak od vunene pletenine

U njegovoj mašti postoji potreba za takvim multifunkcionalnim objektom, gdje istovremeno možete pohraniti mnogo različitih stvari odjednom, od ključeva automobila, novina i papira, a završavajući šalicama i bocama pića.

Pojedinosti za sastavljanje kreativnog stola

Redovi polica na kojima se nalaze Knjige, časopisi, mape s papirima, stare ploče, pa čak i ponekad prijenosno računalo, kombiniraju se s radnom površinom, na koju uvijek možete staviti šalicu kave, čašu vina ili jednostavno baciti noge, opuštajući se nakon napornog radnog dana.

Takav komad namještaja dobro će se uklopiti u bilo koji interijer. Male površine i originalnog izgleda postat će ukras dnevnog boravka bilo kojeg posjetitelja stranice muzeja dizajna

Odjeljci stolića za pohranu časopisa i novina

Šik stol, kauč s unutarnjim predmetima

Izvorni dizajn stola u sobi

Veliki stolni stol s predmetima na njemu

Funkcionalni stol

Zapanjujući stol u sobi

Zanimljiv interijer: Kako podići prestiž korporacije: impresivan konferencijski stol Jova Božinovskog

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: