Kako kombinirati dva stila bez ugrožavanja umjetničke percepcije: interijer stana u Švedskoj

Dizajn interijera apartmana u Švedskoj

Dekor malog prostora obično je ukrašen uz pomoć različitih boja i nijansi, koje se na nevjerojatan način međusobno usklađuju.

Na ovoj fotografiji možete vidjeti kako je etnička ugodna atmosfera odabrana na originalan i neobičan način. Sadrži sljedeće tonove: pješčano žutu, tamno smeđu, bež, pepeljasto crnu. A da biste stvorili određene naglaske, dodali ste malo tirkiza, Caprija i patlidžana.

Najupečatljiviji detalj cijelog interijera nalazi se u prostoru za jelo. U njemu, kako bi dali posebnu ugodnu atmosferu, dizajneri su instalirali rijetku komodu, neobičnu sliku i jednu od najmodernijih skupina blagovaonica. Zahvaljujući takvoj raznolikosti, čini se da je cijeli interijer sastavljen iz različitih stoljeća.

Pogledajte sličan dizajn: Internet: originalni otisci na predlošcima iz urbanih komunikacija

Dizajn interijera apartmana u Švedskoj

Za dizajn kuhinje odabrane su blijede fasade od titana. Futuristički minimalizam glavna je komponenta ovog dizajna.

Čak i ako ne obratite pažnju na činjenicu da se ova zona u stanu smatra glavnom, to ne sprječava eksperimentiranje u drugim sobama.

Dizajn interijera apartmana u Švedskoj

Atmosferska soba za spavanje je takva samo zato što ima nekoliko nijansi. Ima broncu, jantar, oblatnu, boju polja zlatne pšenice i ljuske jaja.

Prigušena intimna rasvjeta stvara posebnu atmosferu, dajući joj čaroliju. Upravo je takav dizajn autor pokušao postići.

Dizajn interijera apartmana u Švedskoj

Zanimljiv interijer: Kako profesionalno fotografirati interijer — praktični savjeti dekoratera

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: