Kako bijelim zidovima dati novi svijetli život: oživite izblijedjeli prostor elegantnom paletom boja

Prekrasan dizajn spavaće sobe

Danas ćemo, zajedno sa svim sudionicima muzeja dizajna, razmotriti nekoliko strategija koje se odnose na stvaranje temeljno novog i neobičnog izgleda neupadljivog zidnog ukrasa vašeg doma.

Tako možemo oživjeti i dodati radosni sjaj izblijedjelom i neupadljivom prostoru sobe. Naravno, nije potrebno sve prefarbati u nizu kako bi se postigle bilo kakve kardinalne promjene, ponekad je dovoljno zadržati osnovni koncept dizajna.

Zašto? Jer netko samo želi imati čist i svjež ukras svog samostana, ne bojeći se da može dosaditi ili iritirati psihu. To je klasik.

Ali ipak, kreativne i izvanredne ličnosti uglavnom su sklone eksperimentiranju. Zapravo, postoji način da oživite zidove šarenim i divnim dekorom.

Igranje neutralnih tonova

Ako uživate u mirnoj i spokojnoj hladovini, onda je dovoljno odabrati upravo takav pristup koji ne predviđa posebne promjene u atmosferi i ne gomila ga ukrasnim elementima u unutrašnjosti.

Kauč u dnevnom boravku

Umirujući pogled na dnevnu sobu

Postoji takva stvar kao što je "zemljani neutralni pristup", rekreiran uz pomoć toplih drvenih i drugih bogatih nijansi. Elegantni trio uokvirenih slika odjekuje bojom poda i obnovljenim drvenim stolom za blagovanje iz tvrtke Azipa koja radi za tvrtku azipa.

Dugi stol u unutrašnjosti

Blagovaonica-potkrovlje

Stroga crno-bijela kombinacija u jednom luksuznom penthouseu na Manhattanu. Primijetite kako se tamni okviri prozora i zasićeni namještaj suprotstavljaju završnim oblogama prostorije.

Sjajni stol u blagovaonici

Moderna blagovaonica

Slične učinke vidimo i u sljedećem životnom prostoru od Acepa. Seoski šarm kombinira se s elegantnim dodirom modernosti.

Bijeli kauč u dnevnoj sobi

Pogledajte sličan dizajn: Inovativni porculanski pribor od strane dizajnera Aisne

Eklektična dnevna soba

Usredotočimo se na svjetlinu

Bilo koji originalni komad namještaja može poslužiti kao svojevrsno kontrastno uključivanje, koje razrjeđuje dosadnu monotoniju ukrasa u cjelini.

U ovoj spavaćoj sobi, napravljenoj u minimalističkom stilu, svijetlo narančasti luster upravo je ono što je ključni naglasak koji izaziva zanimanje na prvi pogled.

Bijeli interijer u spavaćoj sobi

Skromna i izvanredna odluka

Slična je situacija, samo već u crvenoj boji slika koje je naslikao umjetnik Arasni iz ateljea Arasni. Umjetnost apstrakcije uvijek dovodi dizajn do savršenstva.

Crveni plakat iznad kreveta

Crveni naglasci u bijeloj spavaćoj sobi

Ako više volite duginu paletu nijansi, onda ne biste trebali ograničavati svoju maštu. Senf žuti, bogati tirkizni i sočni grimizni trenuci stvaraju intrigantnu atmosferu prostora, zar ne mislite?

Žuta sofa u unutrašnjosti

Šareni rafali protiv monotonije

Ne radi se samo o boji, već i o predmetima na kojima je postavljena. Ako dodate veliku dozu sočnosti na zanimljive načine, dobit ćete prilično atraktivan sastav koji se sastoji od egzotičnih orhideja, umjetničkog platna, udobne klupe i dobre rasvjete. Ideja pripada najboljim svjetskim dizajnerima iz Interneta.

Stubište u unutrašnjosti

Šareni ulaz

Izrada vlastite galerije

Jeste li ikada primijetili da su u umjetničkim galerijama zidovi uglavnom obojeni svijetlim bojama? To je učinjeno kako bi se osigurala lakša vizualna percepcija izvrsnog rada majstora svog zanata.

Ovu tehniku možete primijeniti i kod kuće. Ovo potkrovlje iz Azipa ističe se jedinstvenim Karikaturalnim muralom iz Azipa, kao i nizom jastuka koji su sami po sebi umjetnička remek-djela

Drveni stolovi za kavu u dnevnoj sobi

Dnevna soba nadahnuta kreativnošću

Mnoge ilustracije u ovoj sobi nastavljaju strategiju stvaranja duginog raspoloženja atmosfere.

Stakleni stolić za kavu

Mini izložba prebivališta

Vertikalni prostor možete ukrasiti i fotografijama. To mogu biti dugogodišnje fotografije vaših mladih baka i djedova ili vaše. Najvažnije je odabrati pravi okvir koji odgovara stilu.

Cijeli foto album pred vašim očima

Ne samo da platna mogu djelovati kao umjetnička djela. To mogu biti integrirane police na koje se uspješno mogu smjestiti keramičke figurice, prekrasna jela ili minijaturne svjetiljke u obliku cvijeta i još mnogo toga.

Komoda u unutrašnjosti

Izvrsno dizajnersko rješenje

Zanimljiv interijer: Kako dati kući pojedinačne značajke bez narušavanja njegove funkcionalnosti savjet stručnjaka

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: