Kadionice za tamjan u dekoru

Mozaik u kupaonici

Ako na riječ "kadionica" zamislite samo komad drveta s rupom za tamjan, onda ste apsolutno u krivu! To je moderan i moderan dodatak s milijun oblika i boja i zaslužio je posebnu pažnju.

Grubo govoreći, možete uzeti bilo koju kadionicu koja vam se sviđa i smjestiti je u bilo koji kut sobe. Tada ostaje samo odabrati svoj omiljeni miris, na primjer, sandalovinu, lavandu ili ružu, koji će kuću ispuniti toplom atmosferom.

Unutrašnjost kadionice

U kupaonici će takav pribor biti jednostavno nezamjenjiv, jer ugodan miris pomaže opuštanju. Ovdje je najbolje spaliti eukaliptus. Kadionica u obliku malog čajnika izgleda vrlo organsko.

Pogledajte sličan dizajn: Dizajnerske tajne pretvaranja namještaja iz običnog u stilski skriveni izvori inspiracije

Kupaonica kadionice

Ponekad je moguće pronaći neobične vintage modele s vlastitim karakterom. Da biste pronašli takve primjerke, morat ćete zaobići buvljake, ali vrijedi.

Predmet dekora kadionice

Daske za surfanje u kadionici

Ne moraju se postavljati na stol, neki se mogu objesiti, na primjer, u hodniku. Tada će goste dočekati meko ugodno mirisno iznenađenje.

Aroma u kadionici

Naravno, uvijek se možete zaustaviti na klasičnoj verziji koja će izgledati dobro na stoliću za kavu ili kuhinjskoj ploči. Uostalom, čak i jednostavni tradicionalni modeli dolaze u različitim bojama i sa zanimljivim uzorcima. Sigurni smo da će vam se svidjeti čak i sam postupak odabira kadionice i mirisa, a da ne spominjemo konačni rezultat.

Brod u kadionici

Zanimljiv interijer: Lagana struktura, izvanredan stil i dvije razine sigurnosti nizozemskih ulaznih vrata

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: