Jennifer Post. Arhitekt i dizajner. Elegantan minimalizam

Primjeri rada dizajnera

Savršeno čisto i lagano! Evo kako želite opisati svjetlo s jasnim linijama dizajn interijera koji Jennifer Post stvara. Kroz objektiv svog talenta, Jennifer svaki dom tretira kao individualni projekt, čineći ga pravim umjetničkim djelom. U svom radu vješto koristi stečeno znanje o arhitektonskim principima likovne umjetnosti za stvaranje zapanjujućih, raznolikih djela.

Dizajn interijera Iphine savršena je kombinacija boje, teksture materijala, živosti i jasnoće oblika. A ako dodamo i činjenicu da obično savjetovanje s drugim stručnjacima i njegova provedba traje oko godinu dana, Jennifer je u mogućnosti ponuditi svojim klijentima visokokvalitetni dizajn visokog standarda u kraćem vremenu. Spremni smo detaljnije razmotriti rad ove talentirane žene i stručnjaka njezine tvrtke? Onda počnimo.

Internet u Miamiju

Prvi susret s dizajnom interijera na Iphine dogodio se u trenutku kada su fotografije na iphineu smještene u glavnoj kući na iphineu u Miamiju došle u vidokrug. U jednom trenutku ono što vidi moći će zadiviti sve svojom preciznošću i jasnoćom. Mir i sklad osjećaju se u bilo kojem kutu kuće:

Neobična skulptura dizajnera koja se savršeno stapa s unutrašnjošću kluba na plaži

Moderna skulptura u dnevnoj sobi koju je dizajnirala Jennifer Post

Bijela boja u unutrašnjosti, koju dizajner koristi kao glavnu nijansu, ispunjava cijeli prostor soba prirodnim svjetlom, a pogled na morske valove izvan prozora nadopunjuje cjelokupnu sliku:

Moderan elegantan interijer sobe s prekrasnim pogledom

Šik interijer s pogledom na vodu

Na bijeloj pozadini soba postavljeni su svijetli naglasci od svijetlo narančaste do plavo-zelene nijanse. Veliki prozori na kojima je vidljiv surf propuštaju svijetle sunčeve zrake u sobu, čineći boje redoslijedom svjetlijim i dinamičnijim.

Ugodne snježno bijele fotelje i stolovi za posjetitelje kluba na Plaži

Glavna zgrada kluba na Plaži modnog dizajnera.

Pogledajmo sada one fotografije koje su ostavile samo trajan dojam. Iza izvorno prividne jednostavnosti dizajna soba krije se udobnost i suptilan okus. A moderan namještaj snježno bijele boje omogućit će vam da se opustite i ovdje se osjećate lako i slobodno:

Snježno bijela spavaća soba ukrašena plavom bojom u stilu minimalizma Jennifer Post

Minimalistička spavaća soba koju je napravila Jennifer Post

Kupaonica je uređena u plavo-bijeloj boji, zbog čega zidovi izgledaju poput ledenih ploča. Međutim, ukusno zapakirana kozmetika i bijele pločice sa šarenim ukrasima dodaju toplinu i povećavaju osjećaj čistoće i svježine za red veličine. Kao što možete biti sigurni, u kupaonici također nema ništa suvišno!

Šik plavo-bijela kupaonica

Kristalno čista kupaonica

U pansionu kluba na plaži, osim snježnobijelih zidova i namještaja, nalaze se i žuti naglasci koji stvaraju ljetnu atmosferu, podsjećajući na sjaj sunca i ispunjavajući sobu mirisima limuna:

Snježnobijela dnevna soba sa žutim akcentima iz tima za tehnologiju

Pogledajte sličan dizajn: Neusporediv Ina-Ina igra mašte i luksuza, Australija

Dnevni boravak u Miamiju od strane tima Ace

Žuta do narančasta! Dizajner je smatrao da će narančasti naglasci biti najprikladniji na krovu kluba na Plaži. Ovaj topli ton služi kao savršena nadopuna dubokoj plavoj boji valova. Također je vrijedno napomenuti da je u ovom interijeru odlučeno koristiti jednu glavnu akcentnu nijansu, a ne kombinaciju boja, kako bi linije i slike bile čiste:

Snježno bijeli banketni stol s narančastim stolicama na krovu kluba na plaži

Dekoracija krova

Njujorški Kolumbov trg

Sada se možemo prebaciti iz Miamija u njujorški Trg Columbus, gdje je Madame Post radila na uređenju vrhunskih stanova na Manhattanu. Vrijedno je napomenuti kako se crna boja u unutrašnjosti usklađuje s bijelim glatkim zidovima, podovima i cjelokupnim okruženjem. Čini se da je ovo rješenje dobitna opcija za gradski stan u visokoj zgradi:

Moderan dnevni boravak u stanu na Manhattanu

Stan na Manhattanu

Tamno ljubičasti ljiljani u crnim vazama kao dekor dodaju laganu dramatičnu notu modernoj dnevnoj sobi:

Prostrana dnevna soba izrađena u crno-bijeloj boji

Crna, bijela i siva boja u modernoj dnevnoj sobi

Vrijedno je napomenuti veliku ulogu dodijeljenu ogromnim šik prozorima pravilnog pravokutnog oblika. Plava boja u unutrašnjosti, njegova kombinacija sa sivim ukrasnim elementima u bijelom prostoru spavaće sobe pomaže usredotočiti se na činjenicu da je ovo mjesto namijenjeno mirnom odmoru:

Elegantna spavaća soba izrađena u minimalističkom stilu

Spavaća soba s velikim prozorima u visokom usponu na Manhattanu

Većina djela Jennifer Post podsjeća na suvremeno umjetničko djelo, gdje je ključna uloga dodijeljena staklenim pregradnim vratima. Oni su ti koji vam omogućuju da vidite sve sobe kroz, kao što je prikazano na fotografiji ispod:

Šik spavaća soba u kojoj nema ništa suvišno

Minimalizam u dizajnu spavaće sobe ne umanjuje osjećaj Šika

Jedan od najvećih talenata koje Jennifer Post posjeduje je njezina sposobnost stvaranja luksuzni projekti kupaonica u SPA stilu koristeći nove ideje u dizajnu. Omiljeni minimalizam izgleda estetski ugodno zahvaljujući: bijeloj shemi boja, modernom vodovodu, ukrasnim elementima u obliku egzotičnog cvijeća i novoj vrhunskoj kozmetici.

Ultra moderna kupaonica u SPA stilu

Kupaonica u SPA siletu

Dupleks Upper East Side

Na kraju naše njujorške turneje zaustavit ćemo se i razmotriti dizajn dupleksa na visokoj razini, koji je izveden kao i svi drugi projekti u svijetlim bojama, koristeći različite nijanse zelene kao akcente pribora. Takvi svijetli elementi usredotočuju pažnju na sebe i stapaju se s urbanim zelenilom koje se vidi kroz prozor:

Elegantna moderna dnevna soba

Zeleni naglasci u dnevnoj sobi

Maslina, boja limete, travnata – ove nijanse zelene možete vidjeti u elegantnom stanu predstavljenom ispod na fotografiji, naime u blagovaonici. Namještaj dizajnera ukrašen je staklenim vazama i ostalim dodacima u maslinastoj i travnatoj boji. A glavna bijela pozadina sobe i obilje staklenih detalja daju osjećaj lakoće i prozračnosti:

Blagovaonica u crno-bijeloj boji prema projektu Madame Post

Blagovaonica u njujorškom stanu, koju je dizajnirala Madame Post

Prilikom uređenja snježno bijele spavaće sobe, dizajnerica je preferirala naglaske žutih nijansi, a sobu je ukrasila i vazama, ispunjavajući ih svježim bijelim tulipanima sa svijetlo zelenim lišćem!

Snježno bijela spavaća soba s naglaskom na toplim žutim nijansama

Spavaća soba u njujorškom luksuznom stanu

Na sljedećoj fotografiji možete pobliže pogledati dizajnersku stolicu i vazu s tulipanima, koja je bez sumnje umjetničko djelo. U ovom dijelu sobe jasno se vidi da dizajner voli koristiti razne strukture i završne obrade u radu, od mekih tkanina do glatkih sjajnih:

Elegantna vaza i snježno bijela stolica dizajnerice Jennifer Post

Vaza sa svježim tulipanima bez sumnje osvježava

Hvala vam što ste se pridružili i krenuli s nama na ovo uzbudljivo putovanje. Besprijekorni stanovi, savršena kombinacija boja u interijeru, koji su stvoreni pod strogim vodstvom Jennifer Post i predstavljeni čitateljima u ovom članku, upečatljivi su.

Oni su izravni dokaz opravdanog stjecanja naslova "najbolji arhitekt -2013", koji je dizajneru dodijeljen arhitektonskim pregledom. Ako želite saznati još više o filozofiji prema kojoj gospođa post radi, pročitajte njezinu knjigu "čisti prostor: Elegantni minimalizam".

Zanimljiv interijer: Dizajn namještaja od neobičnih materijala

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: