Jelenski lonac-intriga i more pozitivnosti!

Lonac za biljke lubanje

Želimo vam reći o zanimljivim novim proizvodima iz svijeta dizajnerske umjetnosti. Predstavljamo Vam duet iz Delhija Ina-Ina-Ina. Umjetnici su stvorili neobično djelo. Njegova glavna ideja je suprotstavljanje živih i mrtvih.

Ideja je utjelovljena u Saksiji s nazivom "dragi jeleni". Izbojci biljke, zajedno s granama i bočnim procesima, uzdižu se iz keramičke lubanje mošusnog jelena. Nalikuju rogovima životinje. Prema dizajnerskom planu, proizvod ima originalni poklopac i rupe za odvod vode.

Može se koristiti kao zidni ukras ili postaviti na stol. Autori predstavljaju fitodizajn u tri zanimljive varijante: mat bijeli porculan, vatrena terakota i tursko zlato. Ove su kreacije očarale žiri i plasirale se u finale ovogodišnjeg natjecanja mladih zvijezda održanog u Njemačkoj.

Pogledajte sličan dizajn: Originalne stolne lampe iz Interneta

Narančasta lubanja kao lonac

Ace-Ace-Ace je rezultat kreativnog sjedinjenja ACE-a i ACE – a. Oba člana kolektiva su praktični dizajneri keramičke industrije. Tim vjeruje u uspjeh svoje ideje. Poruka koju nosi originalna produkcija je dvosmislenost, ekstravagancija, postizanje jedinstva pojedinca s neživim predmetima.

Tandem se nada da će ljudi, vidjevši njihov rad, moći preispitati svoje poglede na život i uvijek biti u izvrsnom raspoloženju. A što mislite gledajući ove fotografije?

Zidna lubanja kao lonac za cvijeće

Pozlaćeni lonac lubanje

Stolni pozlaćeni lonac za lubanje

Biljke iz pozlaćenog lonca u obliku lubanje

Bijeli lonac u obliku lubanje

Zanimljiv interijer: Izvorni stalak za cvijeće iz Interneta ukrasit će svaki interijer

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: