Jedinstvo s prirodom-originalni stol” Icicle ” iz Interneta

Mali stolovi Thomasa Pedersona

Predstavljamo cijenjenim čitateljima Muzej dizajna stol s profinjenim glatkim linijama, koji je za tvrtku Aimaszin dizajnirao danski arhitekt i dizajner Thomas Pederson.

Ovaj zanimljiv umjetnik zna dati djelima svoje omiljene elemente skandinavskog smjera i zadržati funkcionalnost. Spretno kombinira čelik, drvo i stakloplastiku dok radi na svojim izvanrednim projektima, tvrdi da inspiraciju dobiva iz obrisa ljudskog tijela. Neki se modeli dobivaju suprotno preporukama i imaju glasan uspjeh.

Mali stol Thomasa Pedersona

Pogledajte sličan dizajn: Dvojna vizija studija u svemiru: monumentalni murali na fasadama zgrada

Stol koji je stvorio lakonski je i moderan organski će se uklopiti u klasične i moderne interijere s mekom paletom boja ili emocionalnom svijetlom slikom. Možete odabrati bilo koji raspon nijansi, naručiti širinu i visinu.

Model postoji i u nekoliko varijacija – okrugli, trokutasti pravokutni, kvadratni. Oblici su mekani i pojednostavljeni, a oštri kutovi potpuno nedostaju.

Okvir je izrađen od prirodnog drveta, a materijal radne površine je stakloplastika s drvetom.

Mali stol Thomasa Pedersona

Mali stol Thomasa Pedersona

Mali stol Thomasa Pedersona

Mali stol Thomasa Pedersona

Zanimljiv interijer: Ako morate raditi za stolom za večerom…

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: