Jedinstveni namještaj sa stolicama umjesto nosača Michaela Thoneta dizajnera Rona Gilada

Jedinstveni dizajn namještaja: krevet sa stolicama umjesto nogu

Američki dizajner Ron Gilad, čiji je rod ukorijenjen u dalekom Izraelu, živi i radi u SAD-u. Često ispunjava prilagođene narudžbe poznatih svjetskih tvrtki. Namještaj i predmeti interijera koje je izradio pretvaraju dosadne kuće i stanove u lijepo, ugodno okruženje za život i opuštanje.

Svi su njegovi proizvodi jedinstveni, svaki je remek-djelo. Ali kao i sve genijalno, oni su istovremeno jednostavni. Ljepota i jednostavnost pružaju giladu popularnost, a njegova su stvorenja u velikoj potražnji među mnogim kupcima. Za kćer kreatora tvrtke Ina-Ina, poznatog brenda u Italiji, dizajner je smislio izvanredan set " 56 ". Ima novi smisao uloge obične stolice u dizajnu kuća.

Jedinstveni dizajn sofe sa stolicama umjesto nogu

Pogledajte sličan dizajn: Privjesna svjetla od Ace-Ace do Aceassidealan izbor za solidan ured

Dizajner je stavio masivni madrac i stalak na male kopije tonnetovih stolica u klasičnom stilu. Ove dvije neobične kreacije zasad ostaju jedini primjerci tako bizarnih slušalica. Skladno su kombinirali jednostavnost, svestranost i netrivijalnu interpretaciju klasika u jednu cjelinu.

Poznat po svom dizajnu, stolica broj 14 Michaela Thoneta smanjena je na minijaturne veličine. U ovom obliku stolice su se pretvorile u čelične nosače namještaja.

Jedinstveni dizajn namještaja: ormar sa stolicama umjesto nogu

"Dok sam radio na ovoj nevjerojatnoj kolekciji, dao sam mašti slobodu i malo se poigrao razmjerom tako poznatih predmeta.". Pokušao sam pronaći ravnotežu između estetike i funkcionalnosti.

Odlučio sam hodati po oštroj oštrici britve, a kako se na kraju ispostavilo, došao sam do kraja, a da se nisam slomio", dijeli svoje dojmove Ron Gilad.

Jedinstveni dizajn namještaja sa stolicama umjesto nogu

Nije ni čudo što je Gilad prepoznat kao dizajner godine prema izdanju Magazine. Uručio je Giladu nagradu za stvaranje niza bizarnih predmeta interijera, uključujući one opisane u našem članku.

Zanimljiv interijer: Jedinstvena i nekonvencionalna slika origamija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: