Jedinstvena vrata za zavjese s interneta, ili nadrealna igra oblika i tekstura

Vrata zavjesa od interneta

Netko kuca! vjerojatno ćete ovaj izraz čuti rjeđe ako u svoj dom instalirate vrata zavjesa, o kojima biste željeli reći posjetiteljima muzeja dizajna.

Indijska arhitektonska tvrtka Iasinia dovršila je jedan od najzanimljivijih projekata. Postat će jedinstveni dekor za dom. Pronašli smo zadivljujuću ideju u studiju za Internet i želimo podijeliti ovo otkriće s vama.

Takav ulaz je moderno umjetničko djelo i visoka je građevina, slična svojevrsnoj zavjesi.

Vrata zavjesa od interneta

Vrata zavjesa od interneta

Pogledajte sličan dizajn: Lakonska metalna kontura kao osnova dizajnerske kompozicije

Vrata zavjesa od interneta

Ima prekrasan oblik, odiše impozantnom izradom i podsjeća nas na tajanstveni klavir čiji ključevi plešu i teku, izgubljeni negdje ispod stropa.

Osim nadrealnog pristupa, dizajneri su pokazali vrijednost svog rada, jer su uspjeli spojiti debele dijelove burmanske tikovine.

Visina je 5,2 m, širina 1,7 m. Iako se vrata sastoje od 40 drvenih komponenti koje se okreću na osovinama s 80 kugličnih ležajeva, otvaraju se glatko i skladno.

Vrata zavjesa od interneta

Vrata zavjesa od interneta

Proslavljen je kao najbolji primjer koji su stvorili mladi arhitekti iz cijelog svijeta. I to je razumljivo, jer će takav element interijera biti vrlo dobar i inovativan dodatak zanimljivom projektu kuće.

Prilično izvanredan ulaz fiksiran je između dva kamena zida, što posjetiteljima omogućuje promatranje zavjese u položajima i prilično masivan i intrigantan komad namještaja. Svakako vrijedi pogledati!

Zanimljiv interijer: Želite osvježiti izgled svog doma? Trenutni rezultat dobit će se nakon bojanja ulaznih vrata u novu boju

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: