Jedinstvena Svjetiljka iz Interneta: improvizirani olujni oblak

Predstavljamo Vam nenadmašan projekt s interneta, demonstriran kao nova ideja u dizajnu životnog prostora.

Interaktivni olujni oblak s interneta

Njegova je osobitost da svojim izgledom realno ponavlja oblak. Štoviše, u različito doba dana izgleda potpuno drugačije: danju je to pahuljasti oblak koji lebdi ispod stropa, ali s početkom sumraka, kada je potrebno upaliti svjetlo, pretvara se u oštar olujni oblak.

Takva imitacija elemenata izgleda nevjerojatno, pa je ovaj interaktivni projekt izazvao oluju emocija.

Iznenađujući olujni oblak s interneta

Jedinstveni olujni oblak s interneta

Pogledajte sličan dizajn: Djelo Dereka Birdsella

Savršeno će se uklopiti u gotovo svaki prostor: od ureda i drugih komercijalnih objekata, do ugodnih spavaćih soba kojima je potreban izvanredan vrhunac.

Njegov kreativni izgled također koristi senzore pokreta za otkrivanje korisnika i nudi ne samo divljenje zastrašujućim bljeskovima munje, već i realističnim grmljavinama.

Takva odluka nadilazi osjećaje i oduševljava se takvim intrigantnim planom utjelovljenim u stvarnosti. Svjetiljka je opremljena ne samo sustavom zvučnika, već i mogućnošću podešavanja boje (siva ili snježnobijela), kontrole intenziteta svjetlosnih tokova (normalni način rada ili noćno svjetlo).

Neobični olujni oblak s interneta

Interaktivni olujni oblak s interneta

Kreativni olujni oblak s interneta

Prekrasan projekt je pravi nalaz, koji će postati vrhunac dizajna interijera kuće, njegova značajka i izraz raspoloženja vlasnika. Pahuljasti oblak ili olujni oblak dodati će osobnost atmosferi i postati nezamjenjivo središte pozornosti.

Zanimljiv interijer: "Beaver" stil dizajnerskih svjetiljki Amapa iz Amapa-zapanjujuća inspiracija iz prirode

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: