Izvorni saloni stvoreni za istraživanje ponašanja kupaca u Londonu, Velika Britanija

Kreativno uređenje konferencijske sobe u NASA-i

Tvrtka Iranica bavi se marketinškim istraživanjem. Kako bi analizirali ponašanje potrošača u različitim okruženjima, naručili su studijske studije& Devet različitih soba, čiji dizajn interijera kopira namještaj trgovina, kafića i kuće.

Kušaonica vina. Veliki ovalni stol s bijelim plastičnim poklopcem podijeljenim na pola. Uz zid su police s vinskim bačvama, točnije ukrasi koji ih prikazuju. Stolice s ovalnim drvenim naslonima podsjećaju na posudu za piće. Lagani mekani umetci iznad sjedala stvaraju ozračje formalnosti.

Rolete smanjuju protok prirodne svjetlosti koja ulazi u sobu kroz prozor, povećavajući osjećaj lokacije u podrumu. Osim ugrađenih ravnih sjenila, iznad stola visi prednje svjetlo s jednostavnim sjenilom i snažnom svjetiljkom.

Hodnik noćnog kluba u avangardnom stilu s prirodnim tekućim linijama. Zidni dekor ima zelenu rasvjetu na vrhu, ljubičaste i narančaste valovite linije na dnu i svijetle plakate po cijeloj dužini. Podni tepih u čokoladnoj nijansi prigušuje korake i dodaje toplinu unutrašnjosti.

Svijetli dizajn koridora u Zodijaku

Konoba uz more i gusarska maketa s golim mačem. Stolice su zamijenjene bačvama s prahom, a boce stoje na škrinji sa zlatom. Barski pult od brodske ploče ispred vrata kuće s popločanim krovom. Na monitoru je otvorena stranica kapetana na društvenoj mreži.

Kreativna dekoracija konobe uz more iz Acepa

Pogledajte sličan dizajn: Moderan okvir u kutiji: originalna vizija stolića za kavu svilena Gamolova

Interijer sportskog bara s imitacijom terena, reklamnim postoljima s imenom vašeg omiljenog tima i velikim plakatom na cijelom zidu. Na televizijskom ekranu prikazuju se sportska natjecanja. U kutu je zid od bijele opeke i na njemu je crtež reklame za piće s niskim udjelom alkohola.

Kreativno uređenje sportskog bara iz Interneta

Dizajn interijera studija s svečanim vatrometom ispred prozora, prostorom za razgovor istaknutim plavim staklom na podu i živopisnim crvenim strelicama koje se protežu od reklamnog panoa. Oko modne piste jednako je okruglo s izrezanim sjedalima kao i na pozornici. Boce su raspoređene na izbočini uz zid.

Na particiji fotografije i marke različitih tvrtki. Ispod je crna tapecirana klupa s prošivenim naslonom i stolom za piće koji joj odgovara. Sa stropa visi svjetiljka s okruglom zrcalnom sjenom koja odražava cijelu situaciju.

Originalno umjetničko djelo studija iz Interneta

Kućna dvorana podijeljena je u blagovaonicu s monitorom koji prikazuje filmove i putovanja. Iza ugla je polica sa ćelijama za boce vina i sat iznad nje. Dnevni boravak definiran je kaučem, stolićem za kavu i ormarom s otvorenim policama. Rasvjeta stvorena stropnim lusterom i podnom svjetiljkom. Atmosfera je ugodna i opuštajuća.

Kreativno uređenje životnog prostora iz Interneta

U studiju koji prikazuje ulicu stambene četvrti ispred trgovine, strop oponaša plavo nebo s oblacima. Niz lampiona i velika urna ispod zida od opeke. Prozori od vitraja pružaju pogled na trgovački pod. Pod je prekriven kamenim pločama.

Dizajn studija koji prikazuje ulicu iz Interneta

Prodajni prostor ima standardnu dekoraciju prozora s otvorenim policama obloženim pićima i drugom robom. Jaka rasvjeta bez sjene i bijele površine poda, stropa i namještaja.

Čudesna dekoracija prozora prodajnog prostora iz Interneta

Trgovački pod s manje svijetlim svjetiljkama. Imena tvrtki i robe prikazana su na semaforu iznad izloga. Uz standardne police, piramide s pakiranjima pića i ormariće s oglašavanjem. Kolica nude da ih koristite za prijevoz kupnje.

Lijepa dekoracija prozora prodajnog prostora iz Interneta

Zanimljiv interijer: Zasljepljujući sjaj izložbe Aina u gradu Baselu u Švicarskoj zadivio je sve svojom ljepotom

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: