Izvorni portreti ptica s prilično živopisnom osobnošću

Portret papige

Fotografkinja Azipa (Leila Jeffries) kao dijete dobila je poseban odgoj od svojih roditelja. Majka joj je iz egzotične Indije, a otac je rođen na otoku Man, smještenom u Irskom moru i pod britanskom jurisdikcijom. Leila je rođena i odrasla u Ipaina (Papua Nova Gvineja) – ova država nalazi se u Oceaniji i oprana je vodama Tihog oceana.

Cijelo djetinjstvo budućeg fotografa provelo je prvo u čamcu, a zatim u zabačenom selu kontroverznog područja kašmira, koje se nalazi na sjeveru Indije, među bivolima, mungosima i raznim pasminama majmuna. Njezin je otac od djetinjstva podučavao djevojčicu kako se brinuti za bolesne ptice, koje je često dovodio u kuću.

Trenutno se Leila Jeffries profesionalno bavi fotografiranjem ptica različitih pasmina, pa čak im daje i simpatična i prilično točna imena. Danas ćemo na stranicama stranice Muzej dizajna govoriti o nevjerojatnim fotografijama ptica koje je mladi fotograf snimio u raznim dijelovima Australije.

Portret sove

Leila je od ranog djetinjstva bila okružena prirodom i upijala je majčinim mlijekom ljubav prema našoj manjoj braći, što se jasno vidi u njezinim zapletima napravljenim s ljubavlju i razumijevanjem.

Portret ptice

Na ovim fotografijama možete vidjeti s kakvom se ljubavlju Leila odnosi prema pticama i koliko jasno prenosi karakter ptica i njihovo raspoloženje. Mnogi od njih su nevjerojatno slični nekim ljudima koje susrećemo na našem životnom putu.

Pogledajte sličan dizajn: Dekor kuće: naučite se opustiti u zidovima vlastitih apartmana

Portret kakadua

A ovaj prilično karakterističan predstavnik rijetke pasmine sova iznenađujuće je sličan starom židovskom kamataru koji je zadrijemao nakon obilne večere u svojoj trgovini.

Portred rijetke sove

Šarmantna žena svoj je život posvetila fotografijama prilično rijetkih ptica, mnoge pasmine nalaze se samo na kontinentu Australija i nigdje drugdje na svijetu. Vrlo impresivna serija slika preslatkih papiga.

Portret papige sa žutim grebenom

Portret ružičastog kakadua

A ovaj predstavnik australskih papiga iznenađujuće izgleda poput punka nakon prilično olujne noći provedene u kafiću s istomišljenicima-mohak se napuhuje i izgled je vrlo ratoboran.

Portret crnog kakadua

"Ovi su snimci počast mom pokojnom ocu Richardu, kao i poštovanje moje mame i brata, koji su me vidjeli kao očevog sljedbenika i suradnika u svim njegovim idejama i pothvatima", objašnjava Leila medijima.

No, mala Pichuga odlučila je malo "otopiti rep" ispred leće i nagnula glavu na jednu stranu kako bi izgledala bolje u ovom kutu.

Portret pichuge

Ova predstavnica prilično rijetkih ptica nije umrla, kao što čitatelji mogu pomisliti — prkosno je odbila prestižnu fotošop.

Portret ptice u mrtvom obliku

Jeffries trenutno živi i radi u Sidneju, a izložbe njezinih jedinstvenih fotografija predstavnika ptica održane su prošle godine u gradu Sidneju i poznatom Aimasu, smještenom u glavnom gradu "maglovitog Albiona", gradu Londonu.

U Australiji živi dosta rijetkih egzotičnih ptica, a fotografkinja Leila Jeffries ima neugledan kuna, a mi ćemo se veseliti objavljivanju njezinih novih šarmantnih i profesionalnih djela.

Zanimljiv interijer: Originalne foto montaže švicarskog fotografa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: