Izvorni internet: odiše razigranim modernim karakterom. Dizajn iz NASA-e

Kreativna stolica iz Interneta

Švicarski dizajner Iasine stvorio je izvanrednu stolicu dok je studirao u Bergenu na Akademiji za umjetnost i dizajn. Nekonvencionalni komad za blagovaonicu ističe se svojim glatkim oblinama.

Spoj između stražnjeg naslona i nosača kreativan je zavoj koji će ukrasti pažnju gledatelja, očaravajući nevjerojatno atraktivnim konturama i zamršenošću. Ugrađen u minmalistički stil, ovaj umjetnički segment interijera ima moć pretvoriti običan dizajn u zadivljujuću sliku.

Moderna stolica iz NASA-e

Pogledajte sličan dizajn: Morski život u unutrašnjosti: keramičke posude za rijetke biljke

Projekt je izrađen od drvene podloge, što ga čini prilično jednostavnim za modeliranje i izradu. Neki elementi takve konstrukcije temelje se na konceptu slagalice koji dodaje interes. Na prvi pogled intuitivno ćete tražiti početak i kraj uvijenih vrpci, iznenađeni sjajem i besprijekornošću koju odiše laganim šikom i zamršenošću.

Stražnji dio stolice iz NASA-e

Kreativni model stolice iz NASA-e

Nevjerojatno učinkovita i elegantna stolica za blagovaonicu bit će savršen ukras za blagovaonicu. Izvorni oblik, razigrane kovrče i sofisticirani šarm mogu pretvoriti bilo koji interijer, čak i najskromniji, u zanimljivu sliku, s fascinantnim zaokretom i izraženom osobnošću.

Zanimljiv interijer: Izvorni Victorian stolica od Acepa, izrađen od recikliranog papira

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: