Izvorni i moderan element dekoraneobične rolete ukrasit će vaš interijer

Otvoreni prostor u dnevnoj sobi

Dom za većinu ljudi nije toliko soba za život, koliko mjesto za odmor i opuštanje, mjesto za komunikaciju s obitelji. Zato vlasnici pokušavaju sve urediti uredno i ukusno. Izbor boje zidova, izbor namještaja i ukrasa pomoći će stvoriti udoban i gostoljubiv dom.

Danas pozivamo cijenjene posjetitelje muzeja dizajna da se upoznaju s jednim od novih proizvoda na polju originalnih predmeta interijera s roletama.

Rolete kombiniraju dva početka. Od sjenila su uzeli svoju praktičnost, a od zavjesa ugodnu kućnu estetiku. Danju služe kao zaštita od izravne sunčeve svjetlosti, noću daju potpunu privatnost vašoj sobi.

Osim toga, kada su presavijeni, gotovo su nevidljivi, ali čim ih rasklopite, dobit ćete sastavni dio dekora. Ponekad se čitavo umjetničko djelo otvori u skeniranju.

Pogledajte sličan dizajn: 10 znakova da ste u braku s dizajnerom interijera

Zahvaljujući takvim zavjesama, ne samo da možete ukrasiti dekor prozora, već i jednostavno oživjeti dosadan dizajn, diverzificirati malu sobu, na primjer, kuhinju ili hodnik.

Pričvršćivanjem jednostavne strukture kontrastne boje ili originalnog uzorka na zid, neko ćete vrijeme promijeniti izgled sobe bez popravka i troškova. Roletnu možete koristiti kao zavjesu između soba ili kao malu ogradu dijela prostorije.

Ovaj element dekora u stanu stekao je veliku popularnost među dizajnerima zbog činjenice da ga je lako koristiti. To je jednodijelna tkanina koja je namotana oko vodoravne osovine.

Sa strane se nalazi lančani mehanizam pomoću kojeg se tkanina može fiksirati na bilo kojoj razini, regulirajući protok svjetlosti. Novost je namijenjena onima koji žele ažurirati ili jednostavno ukrasiti svoj dom.

Bijele zavjese na prozorima u spavaćoj sobi

Danas postoji ogroman broj različitih roleta. U ponudi su mnoge boje i nijanse, originalni uzorci, kao i veliki izbor tekstura i materijala.

Cvijeće na tapetama u unutrašnjosti

Bijele klasične zavjese u dnevnoj sobi

Zanimljiv interijer: Odabiremo zavjese za kuhinju: proširujemo prostor i stvaramo osjećaj smirenosti

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: