Izvorne ideje za uređenje sobe vlastitim rukama

Izvorne ideje za uređenje sobe: staklene staklene slike

Ideje za uređenje sobe vlastitim rukama pomoću lišća

Ovdje predstavljene ideje za uređenje sobe vlastitim rukama oduševit će ljubitelje prirode. Oni će vam pomoći unijeti djelić ljetnog života u unutrašnjost kuće. Malo inspiracije – i u vašim će se rukama vrtno cvijeće pretvoriti u tapiserije, rez palog stabla postat će stol, a od prikupljenog lišća dobit ćete pravo umjetničko djelo. Trebat će vam samo jednostavne praznine iz trgovine za kreativnost i prirodni materijal prikupljen na ulici.

Kada se ne koristi za posluživanje tropskih koktela, ovaj pladanj može jednostavno ukrasiti kuhinjski stol. Listovi monstere vješto umetnuti u smolu oživljavaju njezinu jednostavnu bijelu površinu.

Neobične ideje za cvjetni dekor sobe-fotografija 1

Svijetli pladanj u tropskom stilu

Ako više volite latice ruže od palminog lišća, pladanj možete ukrasiti cvijećem koristeći istu tehnologiju ukrašavanja.

Neobične cvjetne ideje za uređenje sobe-fotografija 2

Pladanj ukrašen laticama i lišćem

Da biste stvorili tako veličanstvene ploče, prethodno osušite lišće između stranica velike knjige.

Neobične cvjetne ideje za uređenje sobe-fotografija 3

Lišće u okviru

Pogledajte sličan dizajn: Nostalgija za Edisonovim žaruljama-vintage dizajn neobičnog 5054 rasvjetnog tijela s interneta

Za ukrašavanje kuće vijencem od osušenog cvijeća nije potrebna posebna prilika. Na konac možete nanizati bilo koji prirodni materijal: bobice, lišće, pa čak i stožce.

Neobične cvjetne ideje za uređenje sobe-fotografija 4

Šareni vijenac od prirodnog materijala

Lišće i cvijeće sakupljeno tijekom šetnje ljetnom šumom ili parkom umetnite u minimalističke drvene okvire. Pričvrstite gotove prozirne ploče na prozorsko staklo, a sunčeva svjetlost će prodrijeti u sobu kroz njih kao kroz lišće pravih stabala.

Neobične ideje za cvjetni dekor sobe-fotografija 5

Zbirka lišća i bilja na prozorskom staklu

Postoje biljke koje ne treba zalijevati. To su aerofiti-biljke koje dobivaju vlagu iz atmosfere. Mogu se uspješno koristiti za originalno ukrašavanje zidova. Uzmite okrugle magnetske staklenke, malo šljunka, mahovine i stvorite svoj zidni mini terarij.

Čak i najmanji stan ima mjesta za nekoliko sitnih kaktusa u stalcima za jaja. Jednostavne bijele poširane posude mogu se oživjeti slikanjem smiješnih lica na njima posebnim porculanskim bojama.

Neobične ideje za cvjetni dekor sobe-fotografija 6

Zidni mini terariji

Stvorite podvodni vrt u staklenim vazama kod kuće i uvijek možete promatrati život u njemu. Možete ga naseliti ribom ili pretvoriti u ribnjak s ljiljanima.

Neobične cvjetne ideje za uređenje sobe-Fotografija 7

Ukrasne poširane posude s kaktusima

Ako se želite osjećati povezano s prirodom dok ste kod kuće, ali ne volite brinuti o biljkama, ovaj stol s rezanim drvetom je ono što vam treba.

Neobične cvjetne ideje za uređenje sobe-fotografija 8

Kućni podvodni vrt

Sakupljanjem biljaka koje su dobro očuvane: eukaliptus, ruža, lavanda – stolisnik-možete stvoriti vijence koji će ugoditi oku tijekom cijele godine.

Neobične ideje za cvjetni dekor sobe-fotografija 9

Stol od rezanog drveta

Recite prijateljima o ovim nevjerojatnim ukrasnim nalazima.

Zanimljiv interijer: Trend sezone: ukrasni predmeti s ukrasom od gipsa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: