Izvorna tema” safari ” u unutrašnjosti-stilski sastavi poznatih dizajnera

Dizajn interijera u stilu"internet"

Moderan dnevni boravak s prugastim printom iz Ace

Posjetiteljima muzeja dizajna nudi se izbor fotografija koje prikazuju svestranost i stilsku ljepotu tema biljnog i životinjskog dizajna.

Najbolji odmor je promjena okoline oko nas. Živimo u dinamičnom svijetu u kojem se u svakoj sekundi događa mnoštvo događaja.

Neobično okruženje kod kuće može vam pomoći da se odmorite, opustite i dublje uđete u sebe i svoje snove. Jedno od najrelevantnijih dizajnerskih pitanja danas je motiv safarija.

Netko će možda organizirati izložbu plišanih životinja i ptica kod kuće, dok će netko htjeti staviti neonske skulpture predstavnika flore i faune.

Ali nemojte zloupotrijebiti dekor. Atmosferu savane možete stvoriti na različite načine, kako zbog velikih popravaka, tako i uz pomoć minimalnih troškova, postavljanjem potrebnih naglaska u gotovom interijeru.

Prvo, koristite slike životinja u unutrašnjosti štedljivo, kao zanimljiv bljesak, tako da okolna stvarnost ne izgleda neukusno.

Na primjer, u dnevnoj sobi glavne su prirodne boje-smeđa – siva i bež. Na njihovoj pozadini, tepih, Jastuci i presvlake stolica izgledaju kao svijetle mrlje koje privlače pažnju. Temu nastavljaju svjetiljke i ukrasni elementi.

Dizajn interijera u stilu"internet"

Ekstravagantna dnevna soba

Drugo, ne zaboravite na cvjetni ukras na tkaninama ili zidovima, koji će savršeno nadopuniti cjelokupnu sliku.

U ovom stilu vrijedi koristiti i prirodne materijale, na primjer, drvo, glinu, kožu. Usput, žive biljke u unutrašnjosti neće biti lako prikladne, ali će također stvoriti udobnost, kao i cjelovitost sastava.

Dizajn interijera u stilu"internet"

Rustikalna dnevna soba iz Aina ' s

Imajući na umu pravilo izrečeno na samom početku, autori ovog projekta nisu preopteretili unutrašnjost i koristili su samo glavu bika iznad kamina.

Zahvaljujući samo jednom komadu dekora, cijela se soba transformirala. Drvene grede, drva za ogrjev u blizini kamina, slika na zidu, čak i originalne stolice, sve to podržava cjelokupnu temu safarija.

Dizajn interijera u stilu"internet"

Kućno kino s interneta

Treće, vježbajte velike predmete prirodnih nijansi. Da biste sobi dali željenu boju, nije potrebno usvojiti izravnu sliku životinja ili njihove prepoznatljive značajke.

Pogledajte sličan dizajn: Kreativna stolna svjetiljka asa / asa-jedinstveni razvoj iz asa posebno za asa

Naš mozak je naviknut na udruživanje. Zahvaljujući tome, dizajneri mogu stvoriti interijer koji će naš mozak percipirati u prirodnom stilu.

Opća pozadina je bolje napraviti jednu od nijansi bež ili smeđe. Namještaj bi također trebao biti prirodnih boja. Može se napraviti i od prirodnih materijala i od umjetnih zamjena. Glavna stvar je da su po svojim karakteristikama bliske prirodnim.

Pod se može prekriti drvetom ili prekriti tekstilom. U ovom će slučaju biti prikladno koristiti tepih sa svijetlim biljnim printom. I, naravno, elementi dekora trebaju odgovarati općoj temi, na primjer, svjetiljke-koje simboliziraju deblo stabla ili biljke.

Dizajn interijera u stilu"internet"

Spavaća soba među palmama iz Interneta

Pred nama je šik spavaća soba s individualnom pričom. Prelazeći prag, domaćica ulazi u nevjerojatan svijet avanture. Ekskluzivni dizajn lustera i noćnog svjetla očaravaju.

Zidni mural, mekani tepih na podu i sjenila od trske obavijaju svijest i uspavaju budnost, potičući vas da vjerujete u bajku.

Probudivši se u jutarnjem sumraku, prugasta stolica može se zamijeniti sa stanovnikom afričke savane. Crveno-zlatni ton posteljine savršeno oživljava ovaj nevjerojatan interijer.

Dizajn interijera u stilu"internet"

Tematska dnevna soba iz Interneta

Da biste stvorili moderan dnevni boravak u etničkom stilu, dovoljno je 14 16 četvornih metara. I ne odustajte od zida namještaja.

Uostalom, iako će zauzeti cijeli zid, to je izvrstan način za pohranu stvari, knjiga i posuđa, kao i raznih suvenira.

Dakle, imamo prilično klasičnu postsovjetsku verziju dnevne sobe, a sada ćemo je pretvoriti u oazu egzotičnog raspoloženja.

Prvo uklonite gornju rasvjetu i poravnajte strop, slikajući mat bijelom bojom. Zidovi se mogu ukrasiti u bilo kojoj prirodnoj hladovini. Autori projekta željeli su koristiti ružičasto-cimet, blizu svijetlog drveta.

Usput, ovaj je izbor bio povezan s primjenom dekora u obliku drvenih uzdužnih i poprečnih greda. A na pod su stavili laminat tamnije nijanse.

Dakle, pod prigušenom rasvjetom, koja se sastojala od zidnih zidova, ispalo je vrlo ugodno.

Kako bi uravnotežili shemu boja, dizajneri su stavili bijelu sofu i položili bijelo-sivi tepih u obliku životinjske kože.

Tema Savannah je počela manifestirati i nastaviti ga sa svijetlim jastucima, kao i fotelje s prekrasnim prugastim printom.

Svježe cvijeće različitih veličina, mali ukrasni elementi, slike na zidu postaju završni dodir u stvaranju tematskog dizajna.

Dizajn interijera u stilu"internet"

Dječji vrtić

Motiv safarija otvara zanimljive ideje za ukrašavanje vrtića. Djeca vole bajku, avanturu i svijetle boje. Dječja soba može biti ukrašena šarenim foto tapetama, originalnim tepihom, pa čak i ukrasnim elementima kao što su umjetni Loach, ukras na zidovima polica i svjetiljka u obliku fenjera.

Korištenje grančica za stvaranje iluzije grma nije dobra ideja. Dijete je nemirno, puno nezamislivih maštarija, pa čak i tinejdžeri ponekad imaju najnevjerojatnije ideje. Stoga, kada ukrašavate dječju sobu, prije svega morate razmisliti o njegovoj sigurnosti.

Pa, živjet će u ovoj nevjerojatnoj zemlji životinje igračke ili kolekcija, na primjer, porculanski slonovi ili mekani tigrovi igračke, ili se možda tamo smjesti Vesela obitelj ptica.

Na kraju, želio bih napomenuti da prilikom stvaranja dizajna na temu safarija trebate: prvo, osjetiti mjeru u svemu i ne zaboraviti na svijetle naglaske, a drugo, uzeti u obzir u potpunosti mogućnosti našeg svjetonazora i, naravno, sjetiti se sigurnosti.

Zanimljiv interijer: Afrički stil u unutrašnjosti

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: