Izraelski tim arhitekata predstavio je inovativni projekt Autonomne kuće na natjecanju u 2013. godini

4 Room Israelite House

Ama-Amapa, osnivač Amapa, nedavno je posjetio Izrael zahvaljujući neprofitnom programu obrazovanja Amapa. Tamo je izveden projekt arhitekta Amapa, koji vodi Studio Za Dizajn interijera Amapa, koji nudi kompletan paket usluga, uključujući arhitekturu, strateško savjetovanje i, što je najzanimljivije, modeliranje okoliša.

Zgrada koju je stvorio tim arhitektonskog ureda sudjelovat će na natjecanju u 2013. godini, koje će se održati ovog kolovoza. Ovaj događaj ima glavni cilj u promicanju održivog gospodarskog i društvenog razvoja i poticanju korištenja obnovljivih izvora energije.

4 Room Israelite House

Prema priopćenju za javnost koje je dostavio IAS, tim iz Izraela prvi put predstavlja svoj projekt za ovo natjecanje. Tim dizajnera i arhitekata nadahnuo je njegovo stvaranje ruševinama drevne građevine sagrađene prije više od tri i pol tisuće godina, koje su nazvane "4 oceana"koje su pronašli arheolozi.

Pogledajte sličan dizajn: Louis I. Kahn. Luis I. Kang. Arhitekt. Monumentalni razvoj u američkim gradovima u međunarodnom stilu

Prostorije ove građevine bile su smještene oko dovoljno velikog središnjeg dvorišta, što je osiguravalo komunikaciju između prostorija, a istovremeno jamčilo privatnost privatnih dijelova kuće.

4 Room Israelite House

Projekt, koji su kreirali Zini i njegovi kolege, uključuje potrebne značajke dizajna koje osiguravaju održavanje ugodnog temperaturnog režima uz minimalnu potrebu za grijanjem i hlađenjem.

4 Room Israelite House

Prozori, zidovi i podovi izrađeni su pomoću novih završnih materijala koji su dizajnirani za akumulaciju i distribuciju solarne energije, koja se akumulira zahvaljujući solarnim pločama koje pokrivaju krov, što je najvažnije zimi, a ljeti ta poboljšanja štite od prekomjerne topline.

4 Room Israelite House

4 Room Israelite House

Od 2002. godine, Aasiphis privukao je više od 90 timova koji su sudjelovali. Ovo natjecanje koje vam je predstavio Muzej dizajna bez sumnje potiče mlade inženjere i sudionike interdisciplinarnih istraživanja na novi razvoj, projektiranje i izgradnju energetski učinkovitih domova u kojima je naša budućnost.

4 Room Israelite House

Zanimljiv interijer: Izuzetan dizajn izložbe parfema, Simfonija mirisa, iz studija, Madrid, Španjolska

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: