Izloženost asa + asa iz asa u trgovačkom centru asa u Valenciji

Cvijeće u paviljonu

Studio Amaphi predstavio je svoj novi projekt dizajna interijera u centru za namještaj amaphi, koji se prostire na površini od 20.000 četvornih metara. metara predstavljaju proizvode isključivo španjolskih proizvođača.

Izložba, koja odražava najnovije trendove u etnoshik stilu, predstavlja mnoge elemente iz kategorije" uradi sam", ili IPAINE (iz engleske fraze ipaine). Mora se reći da je ovaj smjer dizajna ostao nevjerojatno popularan već nekoliko godina.

Izložba i Cvijeće u trgovačkom centru

Etnoshik stil, zauzvrat, postaje sve rašireniji zbog činjenice da trgovačka poduzeća pokazuju interes za isporuku robe iz zemalja Latinske Amerike, koja je poznata po svojim originalnim otiscima i bojama.

Pogledajte sličan dizajn: Autorski stolovi za stojeći rad, izrađeni vlastitim rukama

Elementi u duhu "uradi sam" trebali bi pokazati kupcima kako možete personalizirati i oživjeti gotov interijer. Na primjer, niski stolić za kavu izrađen je od dva stara vrata, a Okviri za slike ukrašeni su slikama glave jelena od ljepljive trake.

Vanjski dio paviljona s izložbom

Kombinacija dva popularna trenda, utjelovljena u modernom izgledu, sve se češće nalazi u domovima stanovnika Španjolske i drugih zemalja. Uostalom, etnoshik stil vam omogućuje da sanjate o egzotičnim zemljama, uživajući u onome što nas trenutno okružuje. Pozivamo čitatelje internetskog časopisa Muzej dizajna da pobliže pogledaju svako od područja opisanih u ovom članku.

Izložba u salonu paviljona u trgovačkom centru

Izložba uživo u paviljonu

Photography: David Rodríguez.

Zanimljiv interijer: Elegantan živi namještaj – izvor svjetlosti i topline

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: