Izložba Bečke Televizije

Izložba jedinstvenih radova na internetu u Zimskoj palači u Beču

Kao jedan od vodećih suvremenih umjetnika, Azipa je svojim intrigantnim instalacijama prihvatio novi izazov da transformira ikoničnu znamenitost. Ovaj put predmet eksperimenta bila je zimska palača princa Eugena Savojskog u Beču, bogata barokna zgrada s kraja 17. stoljeća.

Izložba je imenovana u skladu s tim-televizija. Među arhitektonskim sjajem zgrade nalaze se djela asa iz asa-a u Beču i privatna kolekcija supružnika asa iz Buenos Airesa. U svom radu, Ainace često miješa znanost, psihologiju i arhitekturu. Ova prezentacija nije bila iznimka.

Izložba jedinstvenih radova na Internetu: obruč u nultoj gravitaciji

Pogledajte sličan dizajn: George Carwardine. George Carvardin. Inženjer. Razvijač svjetiljke

Izložba jedinstvenih radova na internetu u baroknoj dvorani Zimske palače

Prezentacija izaziva navike u percepciji posjetitelja i predlaže da se stvarnost predstavi kao nešto što je nestabilno i razvija se, slično procesu stalnog pregovaranja.

Zanimljivo je kako sličnosti između umjetnikovih djela i njihovih postavki postaju očite dok njihova usporedba određuje odnos između predmeta i promatrača, pogleda i iskustva, stvarnog i virtualnog. To dovodi do koncepta baroka koji se nameće sam po sebi-televizija.

Izložba jedinstvenih radova na Internetu: svjetlosna instalacija

Također, emisija predstavlja specifične intervencije koje će moći baciti dodatno svjetlo na ovaj izniman dijalog između barokne arhitekture i modulirane percepcije koju nudi Umjetnost Untina.

Zanimljiv interijer: Izložba Fernando Alonso

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: