Živahni salon zračne luke

Živahni salon zračne luke u Bukureštu

Unutarnji prostori Međunarodne zračne luke Ipaina u Rumunjskoj metropoli Bukureštu izrađeni su u estetski atraktivnom i kreativnom stilu s dominacijom bogate palete nijansi i izvanrednih dizajna, što zabavu putnika i turista čini izuzetno ugodnom i udobnom.

Otvoreni prostor na gornjem katu zgrade podijeljen je u određena funkcionalna područja pomoću različitih pregrada i zidnih ploča, što je omogućilo stvaranje ugodnih kutova za opuštanje, područja za jelo i komunikaciju s prijateljima, rodbinom i kolegama.

Interijer salona aerodroma u Bukureštu

Panoramski dekor prozora ispunjava prostranu sobu blistavim sunčanim sjajem i toplinom, što stvara prekrasne uvjete za kupce koji čekaju svoj polazak. Osim toga, pregled polja za polijetanje zrakoplova omogućuje svima da se dive području uzletišta.

Aerodromski salon u Bukureštu

Dekoracija zidnih ploča i inženjerskih konstrukcija održavana je u neutralnoj paleti nijansi koja ne odvlači pažnju posjetitelja od neobičnih instalacija.

Kreativni geometrijski predmeti nalaze se u različitim dijelovima prostorije, što omogućuje stvaranje ugodnog okruženja za miran i spokojan odmor, ugodnu komunikaciju i razonodu ljudi.

Bili su ukrašeni raznobojnim pločama koje apsorbiraju zvuk, štiteći od buke i omogućujući opuštajuću atmosferu.

Živahni salon zračne luke u Bukureštu

Dizajnerski namještaj odabran je posebno za ovaj projekt. Ima lakonski stilski dizajn i jednostavan izgled koji ne odvlači pažnju putnika od neobičnih geometrijskih dizajna.

Dizajn salona aerodroma u Bukureštu

Izvorne inženjerske kompozicije, dizajnirane u bogatoj paleti boja, ne samo da štite posjetitelje od buke, već i podižu raspoloženje svojim kreativnim stilskim izvedbama. Nijanse crvene, plave, zelene, narančaste i bež boje također se koriste u dizajnu podne površine.

Pogledajte sličan dizajn: Minimalistički dizajn: ljepota kalibriranih oblika u novoj kolekciji svjetiljki Amapino iz studija Amapino.lux

Interijer salona aerodroma u Bukureštu

Udobne sofe također su bile opremljene minijaturnim svjetiljkama, što je posjetiteljima omogućilo čitanje knjige ili časopisa u mirnim uvjetima. Istodobno, željezni praktični stolovi mogu se koristiti za lagani međuobrok ili obrok.

Čekaonica zračne luke u Bukureštu

Za poslovne ljude opremljena je konferencijska dvorana s funkcionalnim setom namještaja i bežičnim pristupom mreži. Ovo je područje uređeno u neutralnoj paleti nijansi, a mjesto u blizini prozora stvara prekrasne radne uvjete.

Stolovi u salonu aerodroma u Bukureštu

Elegantan namještaj bogate boje, šareni zidovi s geometrijskim uzorcima, originalne svjetiljke i mekani podovi ostavljaju nevjerojatan dojam na goste zračne luke.

Aerodromski salon u Bukureštu

Kreativne kabine smještene su straga prema terminalu, što im omogućuje da zaštitnike sklone od buke i vanjskih zvukova.

Svijetli pod u salonu aerodroma u Bukureštu

U središnjem dijelu prostorije nalazi se informativni pult, dizajniran u prigušenoj shemi boja. Snježno bijeli dugi stol nadopunjuju drvene ploče u zidnom dekoru, što ostavlja trajan dojam na turiste.

Prekrasan pod u salonu aerodroma u Bukureštu

Sustav osvjetljenja, osim panoramskog prozorskog otvora, predstavljen je u obliku stropnih reflektora. Oni savršeno osvjetljavaju prostor za čekanje i oblikuju ugodnu atmosferu.

Prekrasan dizajn salona aerodroma u Bukureštu

Osim inženjerskih kompozicija koje apsorbiraju zvuk, prekrivene raznobojnim pločama, u sobi su ugrađene staklene pregrade koje vizualno razdvajaju različite zone i ne zatrpavaju prostor.

Dizajn salona aerodroma u Bukureštu

Dizajn interijera čekaonice u zračnoj luci Arapa iz radionice Arapa u Rumunjskoj metropoli Bukurešt živopisno je kreativno remek-djelo.

Odlikuje se nevjerojatno zanimljivim rasporedom s mnogo različitih područja, raznobojnom paletom nijansi koja ambijentu daje izražajnost i kreativnost, visokom funkcionalnošću i ugodnom udobnom atmosferom, što posjetiteljima omogućuje uživanje u opuštanju i slobodnom vremenu u izvanrednim uvjetima.

  • Projekt je razvila Agencija AMAINA zajedno s talentiranim stručnjacima amaina (Robert Marin) i Amaina (Ionel pasku) .
  • Fotografije je izradio autor knjige Iphine (Cosmin Dragomir).

Zanimljiv interijer

    Ocijenite članak
    ( Još nema ocjena )
    Dodajte komentare

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: