Internet: premium brand za pronicljive i štedljive žene

Kreativni interijer izložbenog paviljona

Njemačka marka Iphine s pravom se smatra jednom od najuspješnijih u segmentu moderne ženske odjeće. Njegovi se proizvodi prodaju na više od 1000 maloprodajnih mjesta širom svijeta.

Marka ima izražajnu sliku s apsolutno nedvosmislenim stavom i nepogrešivim autorovim stilom. To je u rangu s najstabilnijim europskim etiketama koje oko sebe oblikuju auru pouzdanosti i dobrobiti, opravdavajući povjerenje potrošača iz godine u godinu.

Metalna konstrukcija iznad izložbenog paviljona

Pogledajte sličan dizajn: Christopher Dresser. Christopher Dresser. Industrijski dizajner. Genijalna rješenja jednostavnih proizvoda

Internet je u stanju ponuditi više od samo Mode. Slike brenda utjelovljenje su načina na koji moderne žene vide svijet, otvoren za budućnost.

Njegovi ciljani kupci ne žrtvuju se modi i zrače povjerenjem u besprijekornost vlastitog stila. Odabiru odjeću u kojoj se možete osjećati ugodno tijekom cijelog dana bez straha da ćete izgledati neumjesno u neočekivanoj situaciji.

Podna obloga izložbenog paviljona

3D zid u unutrašnjosti izložbenog paviljona

Dizajn paviljona Nazipina nedvosmisleno ukazuje na urbanu prirodu marke. Panorame gradskih ulica oblikuju granice izložbenog prostora.

Uz njegov obod postavljen je šetalište koje oponaša pločnik, dok se biljni ukras poda središnjeg područja čini travnatim travnjakom.

Fotografije: Astrologija.

Zanimljiv interijer: IAS – popularna marka ponovno na IAS-u

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: