Interijer paviljona tvrtke IPASINA-cjelovita provedba ideja koje se odnose na aspekte dizajna budućnosti

Vanjski dio paviljona

Svaki će gost ovdje uvijek pronaći tisuće izvrsnih ideja koje će vam ne samo omogućiti diverzifikaciju prostora oko vas, već će i sam život učiniti malo svjetlijim i zanimljivijim.

Paviljon IPHINE još je jedan primjer nestandardnog pristupa pitanju provedbe neobičnih i istodobno jednostavno nevjerojatnih kreativnih ideja. Kombinacija jednostavnih predmeta koji su svakodnevni i svakodnevni za svaku osobu, sa svojim nevjerojatnim položajem, kao i kompetentnim dizajnom rasvjete, ključ je uspjeha koji označava rezultat procesa formiranja neobičnog unutarnjeg uređenja.

Osnova dizajna predstavljenog vašoj pažnji su zamrzivači čija je površina izrađena od polistirena otpornog na udarce. Ovi su proizvodi potpuno lišeni svoje unutarnje tehničke komponente, a za oblikovanje potrebne slike korišteni su samo slučajevi, što donekle ne moli za poseban status cijelog interijera. Uz pomoć ovih predmeta napravljen je nevjerojatan strop koji nalikuje kasetnim premazima.

Svaka komora, ovješena posebnim nosačem, dio je neobičnog stubišta koje prati svakog posjetitelja određenog paviljona, od trenutka ulaska u zgradu do završetka glavne dvorane.

Budući da je vani, čini se da je opseg unutarnjeg teritorija objekta vrlo ograničen. I što je veće iznenađenje svakog posjetitelja kada dođe do svijesti da je takav nesretni vizualni efekt rezultat neobičnog dizajna stropa. Otvoreni horizonti su zapanjujući, a prostranstva dvorane izgledaju još veća.

Pogledajte sličan dizajn: Različiti dizajni stolova za vaš individualni prostor

Stropna konstrukcija u paviljonu

Osim toga, sama slika, čija je osnova površina tako osebujnog stropa, zahvaljujući korištenim elementima, čini se da je rezultat dizajniranja slika pomoću računalne grafike.

Čini se da postojeći elementi uopće nisu kućišta zamrzivača, već pikseli monitora računala, povećani nekoliko milijuna puta, uz pomoć kojih je stvoreno ovo dizajnersko čudo.

LED rasvjeta na stropu u paviljonu

Posebna rasvjeta paviljona, koja ističe gotovo svaki element stropne obloge i kombinacija boja u interijeru< / IPO> cijela soba, koju karakteriziraju svijetli tonovi, omogućuje donekle olakšavanje stilskog sadržaja predstavljene slike.

Bijela boja u unutrašnjosti ispunjava sobu tvrtke AISINA potrebnim prostorom i emocionalnom slobodom.

Sjajni pod u paviljonu

Bijele izložbene police u paviljonu

Stropni prozori u paviljonu

Strop bijele boje u paviljonu

Sjajna konstrukcija na stropu u paviljonu

Visoki stropovi u paviljonu

Zanimljiv interijer: Korištenje vode kao arhitektonske komponente na primjeru paviljona Untina

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: