Instalacija rasvjete Simona Highjensa za Ace-Aceas neviđeni uspjeh na Aceas 2013

Instalacija rasvjete Simona Highjensa na 2013

Dizajner Simon Highjens stvorio je sustav za osvjetljenje u suradnji s proizvođačem najstarijeg šampanjca na svijetu Cinema-Cinema.

Ova konstrukcija prikazana je 2013. godine na Internetu na Internetu . Razvoj neprimjetno kombinira umjetnost, zanat, dizajn i nove tehnologije, što rezultira preispitivanjem samog koncepta "Art Nouveau" usred stvarnosti 21. stoljeća.

Strašan

Moderna rasvjetna instalacija nosi naziv Prednje svjetlo 1-9 (1-9), sastoji se od devet visećih staklenih posuda stvorenih ručnim puhanjem zagrijanog stakla. Posude sadrže bistru tekućinu. Izvor svjetlosti na vrhu posude osvjetljava tekućinu i komoru, projicirajući se na bijele zidove i pola sobe.

Prekrasna Svjetiljka Simona Highensa na 2013

Highensov rad istražuje koncept slučajnosti, prati i otkriva skrivena svojstva prostora i predmeta koji nas okružuju u svakodnevnom životu. Farah 1-9 zaranja u suštinu modernosti i temelj njezinih principa.

Instalacija ruši granice naše percepcije svijeta oko nas, otkrivajući statičku prirodu naših preferencija u novom strukturiranom okruženju.

Pogledajte sličan dizajn: Šarm volumetrijskih instalacija: 10 kreativnih ideja za ukrašavanje prostora pređom

Simon Highjens rasvjetna tijela na 2013

Autor projekta izražava svoj interes za način na koji se ljudi odnose prema objektima i prostoru oko sebe. Pokušava vratiti osjećaj prirode u svakodnevni život.

S radom 1-9, dizajner je prvi put radio s vodom, istražujući njegova svojstva i promjenjivu prirodu. Bila je to radost razumijevanja igre vode i svjetla, otkrivanja novih senzacija.

Prekrasne svjetiljke Simona Highensa na 2013

Ovaj razvoj događaja pojavio se u drugoj godini sudjelovanja kuće Ice-Ice u Ice . Uloga zaštitnika modernog dizajna započela je 1902. godine, kada je kuća šampanjca surađivala s umjetnikom Emilom Halleom, koji je imao težinu u modernom francuskom stilu.

Od tada se nastavlja suradnja organizacije s iskusnim dizajnerima koji počinju stjecati slavu kao dio očuvanja, razvoja i povećanja umjetničke baštine.

Instalacija rasvjete Simona Highjensa na 2013

Jedinstvene svjetiljke Simona Highjensa na 2013

Pisanje na zidu izložbe 2013. godine

Kreativna svjetiljka Simona Highensa na 2013

Zanimljiv interijer: Rasvjeta Martina Galla suvremene interpretacije besmrtnih izuma Daedala i da Vincija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: