Inovativni visokotehnološki razvoj kuhinja, kupaonica i sustava za pohranu-demonstracija najnovijih dostignuća u dizajnu interijera

Dizajn ormara

Za one koji ne žele gaziti, ali žude za kretanjem, za one kojima zajamčena sjenica u rukama nije pokazatelj, a da bi dobili dizalicu s neba ne predstavlja poteškoće, Muzej dizajna želi pokazati nekoliko modernih tehnoloških inovacija povezanih s pitanjem praktičnog poboljšanja interijera kuće.

Koliko često morate žrtvovati uobičajenu praktičnost radi vanjske komponente različitih proizvoda? Vrijedno je napomenuti da prisutnost ovog određenog problema često griješi razne sustave za pohranu kuće.

Ako su vaša djeca i vi sami prisiljeni koristiti stolicu kako biste nešto izvukli iz ormara, tada će predstavljeni proizvod s naprednim sustavom za pohranu odjeće na vješalicama biti značajan nalaz za vas.

Dizajn ormara

Daljinski automatski sustav is-a omogućit će čak i najmanjim članovima obitelji da bez problema dobiju potrebne stvari, što će se, naravno, dogoditi bez ugrožavanja vanjskih karakteristika samog ormara.

Dizajn ormara

… Proces spuštanja vješalice je spor i siguran za vas.

Dizajn ormara

Najniža razina na kojoj se vješalica može nalaziti s vašom odjećom upečatljiva je u svojim performansama, što je posebno važno za ljude s određenim fizičkim ograničenjima.

Proizvođači ovog ormara ne usuđuju se tvrditi da su u potpunosti riješili problem pristupa stvarima takvog plana, ali činjenica da je u tom smjeru napravljen značajan korak vidljiva je svima i golim okom.

Prekidači

Legrand vam skreće pozornost na razne utičnice i prekidače izrađene u kvadratnom obliku, umjesto uobičajenog pravokutnog oblika.

Utičnice i prekidači

Povećanje broja izlaza i uključivanje u sastav takvih proizvoda konektora za umpan značajno proširuje njihovu funkcionalnu komponentu.

Noćno svjetlo tvrtke Legrand

Noćno svjetlo tvrtke Legrand automatski se uključuje nakon sumraka, nakon čega se određeni dio produžuje i može funkcionirati potpuno autonomno, u obliku svjetiljke koja se puni tijekom dana.

Do danas je jedino otvoreno pitanje u vezi s korištenjem ove novosti problem čestog gubitka svjetiljke od strane malih članova obitelji.

Ali, kao što možete zamisliti, i ovaj je problem rješiv. Da bi dijete zaboravilo na novu igračku, koja će biti takav neobičan predmet, dovoljno je da se igra dovoljno, ali pitanje funkcionalnosti i osobne sigurnosti u vašem domu odlučit će se zauvijek.

Pogledajte sličan dizajn: Luis Eslava Aloy. Luis Eslava. Industrijski dizajner i inženjer. Predmeti i strast španjolskog majstora

Novi sustavi riješit će sva pitanja funkcionalne uporabe svih električnih uređaja u vašem domu.

Hladnjak za garažu

Novi hladnjaci za garaže tvrtke Acranian odlikuju se funkcionalnošću, pokretljivošću kretanja i neprekinutim procesom, na koji ne utječe ni trenutak oštrog pada temperature, što je za ostale hladnjake još uvijek neodoljiv pokazatelj.

Dizajn interijera kompleksa za kupanje i pranje kunalja

Osim toga, ova tvrtka pruža opremu koju vaša garaža može pretvoriti u cijeli kućanski kompleks usluga kupanja i pranja kunalja, što će imati značajan utjecaj na funkcionalnu komponentu ove prostorije, značajno povećavajući ovaj pokazatelj.

Dizajnerska napa za kuhinju

Napa, pod živopisnim nazivom intriga, doista odgovara definiciji koja joj je dana. Ovaj primjer modernih tehnologija ne samo da kvalitativno ispunjava svoje praktične svrhe, već predstavlja i izniman element interijera kuće.

Prekidač za toaletnu sobu

Prekidač za uključivanje / isključivanje omogućit će vam uključivanje i isključivanje svjetla jednim zamahom ruke, bez potrebe za izravnim dodirivanjem proizvoda, što će u potpunosti riješiti problem prljavih ili masnih ruku koje domaćica ima u kuhinji tijekom kuhanja.

Sklopiva stolica za toaletnu sobu

Takva estetska poboljšanja u vezi s kupaonicom oduševit će svakog ljubitelja elegantnih oblika i izvanrednih dizajnerskih rješenja. Posebni rukohvati i sklopiva stolica diverzificiraju dizajn svake kupaonice.

Pomoćni rukohvati u toaletnoj sobi

Zahvaljujući svom dizajnu, pomoćni rukohvati skladno će se uklopiti u sliku toaleta. Vrijedno je napomenuti da se ovaj proizvod, ako nema potrebe za njegovom uporabom, lako i brzo presavija, što također povećava popis njegovih praktičnih prednosti.

Dizajn interijera kupaonice

Ogledala tvrtke Toto i Interneta& Internet je jedinstven u svojoj vrsti, jer imaju ugrađene elemente rasvjete, što stvara posebnu atmosferu u kupaonici i povećava pokazatelj užitka od izravnog boravka u njoj. A ekskluzivni vodovod samo nadopunjuje beskrajan popis pozitivnih senzacija.

Ultrafioletni izvor

Osim toga, proizvodi tvrtke Toto opremljeni su izvorima ultraljubičastog zračenja, čije zrake u vašoj odsutnosti u potpunosti čiste razne proizvode kupaonice od bakterija.

Toaletna soba s infracrvenim senzorom

Kao dodatna opcija za ekskluzivnu opremu, možete razmotriti toalete tvrtke China, gdje se ispiranje vode pokreće držanjem ruke na posebnom infracrvenom senzoru, što također smanjuje rizik od kontakta s bakterijama.

Mehanizmi za ispiranje toaletne sobe

Za ljubitelje tradicionalnih načina korištenja opreme koja se nalazi u zahodu, tvrtka Iasniki nudi najširi izbor mehanizama za ispiranje, čiji će asortiman zadovoljiti bilo koji dizajn interijera ove sobe.

Vrata u dizajnu

Potpuno svjež pogled na proces ukrašavanja vrata pokazala je tvrtka Isa-ia, koja je predložila ukrašavanje ovog proizvoda posebnim umetcima, čija prisutnost ni na koji način neće utjecati na pokazatelje pouzdanosti i sigurnosti.

Dizajn interijera kupaonice

Nove inovacije uvijek su skuplje od svojih prethodnika, ali za to ne biste trebali osuđivati proces tehnološkog razvoja, jer čovječanstvu daje priliku da proširi horizonte svog znanja i Promijeni svoj život na bolje.

Pa, za one koji, koračajući s vremenom, gledaju u daleku budućnost, ali još uvijek ne zaboravljaju na dostignuća prošlosti, ova prekrasna bakrena kupka činit će se samo remek-djelom i pretvoriti postupak pranja u jedan kontinuirani tok užitka.

Zanimljiv interijer: Zanimljiv dizajn izložbe namještaja u veseloj shemi boja od asa, asa, Brazil

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: