Šik moderni kreveti

Šik krevet u unutrašnjosti spavaće sobe

Predstavljeni moderni talijanski kućni namještaj prilično je popularan gotovo dva desetljeća. Opsežna kolekcija toliko je uređena da kombinira superestetiku i razne luksuzne elemente.

Ova četiri nevjerojatna i graciozna kreveta obećavaju da će promijeniti atmosferu vaše spavaće sobe i ispuniti je udobnošću što je više moguće. Štoviše, ovaj kvartet pomoći će vam da se odvojite od svjetovne vreve i uronit će vas u iluziju plutajućih kreveta, unatoč tome što prilično samouvjereno stoje na površini.

Moderan krevet u unutrašnjosti otvorene spavaće sobe

Vrlo često provodimo stotine sati sastavljajući razne sheme boja, birajući stilove ili teme. Ali zaboravljamo na najvažnije aspekte u našim spavaćim sobama. Stoga, nije li vrijeme da u središtu pozornosti u sobi bude divan krevet koji će s lakoćom zasjeniti sve ostalo.

Prekrasan krevet u unutrašnjosti svijetle spavaće sobe

Prekrasan krevet u unutrašnjosti bijele spavaće sobe

Skandinavski minimalizam

Postoji nešto stvarno organsko i minimalno u prirodi skandinavskog dizajna, a to je jednostavno neporecivo. Izrađen od jednog komada multifanera, takav moderan krevet donosi vizualnu lakoću malom prostoru kuće, a istovremeno dodaje svu privlačnost topline drva.

Jasne jednostavne linije i dodir zakrivljene magije uvjeravaju vas da imate pravo remek-djelo.

Pogledajte sličan dizajn: Apstraktna slika Michaela Kagana: jedinstveni stil velikih poteza kistom u prikazivanju kozmičkih tema

Jedinstveni krevet u unutrašnjosti bijele spavaće sobe

Prekrasan krevet u unutrašnjosti spavaće sobe

Lebdeća iluzija

Ideja o krevetu koji lebdi u zraku fascinira apsolutno sve. U nama se odmah probudi malo dijete koje žudi za nečim čarobnim i šarmantnim.

Uz tako impresivnu levitaciju, krevet ne može biti izvan vašeg dosega. Vrlo će se elegantno uklopiti u vizualne efekte sobe bez narušavanja cjelokupnog stila. Baza ovih proizvoda sastoji se od akrilatne baze i daje dojam da stvarno pluta u zraku.

Divan krevet u unutrašnjosti bijele spavaće sobe

Prekrasan krevet u unutrašnjosti bijele spavaće sobe

S jedne strane, krevet ima proširenu površinu koja udvostručuje njegovu funkcionalnost, zamjenjujući potrebu za noćnim ormarićima. I što je najbolje, u potpunosti je izrađen od ekološki prihvatljivih materijala.

Jedinstveni krevet u unutrašnjosti bijele spavaće sobe

Lijep krevet u unutrašnjosti bijele spavaće sobe

Udobnost

Sada prijeđimo na udobnost. Takav stilski dio interijera razmazuje nas obiljem luksuza i savršen je za one koji žele pronaći ravnotežu između minimalizma i modernog dizajna.

Ovi kreveti, s posebnošću odvojenih naslona za poluležeće stanje, san su za sve koji, prije nego što zadrijemaju, vole uživati u svojoj omiljenoj knjizi ili časopisu. Prava viša klasa leži u jednostavnosti.

Svijetli krevet u unutrašnjosti bijele spavaće sobe

Neobičan krevet u unutrašnjosti bijele spavaće sobe

Kreativni krevet u unutrašnjosti bijele spavaće sobe

Zanimljiv interijer: 25 nevjerojatnih kreveta koji su dovoljno nevjerojatni da vas natjeraju da spavate duže – odaberite i vi sami!

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: