Ideje za neobične uskrsne ukrase

Ideje za uskrsni dekor

Dragi gosti muzeja dizajna!

Danas ćemo razgovarati o tome kako pripremiti svoj dom za susret sa svijetlim blagdanom Uskrsa, kao i o darovima svojoj obitelji i prijateljima na današnji dan. U ovom ćete članku pronaći mnogo ideja na tu temu.

Bez sumnje, jedan od glavnih atributa ovog praznika su jaja obojena u razne boje. Bilo bi sasvim prikladno koristiti ih u uređenju interijera na ovaj dan.

Plava jaja sa slovima

Proljeće je uvijek povezano s buđenjem prirode, pa će svježe cvijeće u kući izgledati sjajno kao i uvijek, stvarajući jedinstvenu blagdansku atmosferu.

Stalak za torte i cvijeće

Možete i eksperimentirati. Na primjer, stvorite simbolična uskršnja jaja vlastitim rukama od filca. Usput, mogu se koristiti više puta.

Kuglice Od vune u obliku uskršnjeg jaja

Kada ukrašavate jaja za odmor, nemojte se bojati koristiti različite metode bojanja-polka točkice, cvijeće, ptice i životinje itd.p., korištenje prehrambenih boja za to. Takva jaja izgledat će lijepo na pojedinačnim postoljima.

Jaje u krug

Jaja možete predstaviti ukrašavanjem svakog od njih pojedinačno, na primjer, pomoću izrezanog ukrasnog papira ili folije.

Svijetle boje obojenih jaja

Možete vidjeti da su neki baloni u obliku jaja, pa će ih biti zanimljivo koristiti u ukrasu uskrsnog interijera. Postavljajući ih ispod stropa, stvorit ćete uistinu svečano raspoloženje u kući.

Baloni

Pogledajte sličan dizajn: Kako profesionalno fotografirati interijer-praktični savjeti poznatih stručnjaka

Pojedinačni stalak za jaja izrađen od kartona ili papira, smotan u prsten duž promjera jaja, izgleda prilično jednostavno i originalno. Na taj način ovaj Uskrsni simbol možete poslužiti svakom gostu zasebno – jaje se nigdje neće otkotrljati.

Jaje s inicijalima

Dakle, ako namjeravate primiti goste na svečani stol, tada će originalni potez biti izrada karata za sjedenje.

Nositelji posjetnica u obliku zeca

Približavajući se pitanju ukrašavanja kuće za Uskrs temeljito, možete, na primjer, ukrasiti stolice za goste vrpcama ili bilo kojim uskrsnim atributima. To će posebno biti ugodno za djecu koja vole sve svijetlo i neobično.

Karirani luk na stolici

Mališani će biti vrlo zadovoljni što će dobiti uskršnja jaja sa zanimljivim smiješnim uzorkom. Razne životinje, ptice za to, bez obzira na to, prikladne su.

Prekrasni crteži na Jajcu

Svijetla jela u proljetnim sočnim bojama izgledat će originalno i prikladno na svečanom stolu.

Zelena ploča

Zanimljivo posluživanje jela za uskršnji stol može biti čip domaćice i ugodno iznenađenje za goste.

Slikanje na tanjuru

Za svakog gosta potrebno je osigurati podmetače za jaja. Ako nema vremena da ih sami napravite, tada su takvi kuhinjski dodaci dostupni u slobodnoj prodaji, različitih boja i oblika. A neobična prezentacija pribora za jelo dodati će još jedan dodir originalnosti.

Salveta kao Čeh za pribor za jelo

Za praznik u slastičarnici možete kuhati ili kupiti neobična jarko ukrašena peciva. Djeca će biti vrlo sretna. Da, i mnogi odrasli neće odbiti kušati ukusne slatke krafne sa svijetlim prskanjem.

Krafne na stolu

Ne bojte se ukrasiti jela nejestivim dodacima. Za proslavu je to sasvim prihvatljivo.

Slatkiši u staklenci

Ponekad možete dopustiti da se boje za hranu koriste u pripremi jela. Kada ih dodate, hrana, a posebno pečenje, dobiva jedinstveni jedinstveni izgled.

Sljez na stolu

Ne zaboravite ni na piće. Ukusne svečane lepinje vrlo su ugodne za ispiranje aromatičnom kavom. Pa ipak, ako se posluži na originalan način, tada vlasnici svečanog stola definitivno neće ostati bez pohvala i komplimenata.

Uskrs u kalupu na tanjuru

Zanimljiv interijer: Šarene moderne uskrsne ideje za ukrašavanje svečane proslave

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: