Harmonična simfonija igre svjetlosti: kreativni pristup osvjetljenju restorana Na internetu. Projekt iz iPhone, Toronto, Kanada

Dizajn interijera restorana

U pripremi za asa 2014 asa-izvršni direktor asa, planirao je potpunu obnovu I Redizajn restorana asa, koji se nalazi na 31. katu asa.

Kao osnova uzet je koncept organiziranja zanimljivijih interaktivnih scena, nove teme i spektakla koji će posjetiteljima oduzeti dah, pobuditi želju da se vrate iznova i iznova.

Cilj je stvoriti bujno okruženje za predstojeću večeru na televiziji. Na ramenima dizajnera položen je težak zadatak, moglo bi se reći, nemoguć, budući da su rokovi bili ograničeni na 5 dana.

Odgovornost dizajnera bila je promijeniti ne samo interijer, odabirom namještaja za restoran, već i radikalno promijeniti cijelu atmosferu. Rezultat je bio besprijekoran promjenom prilagođene rasvjete u prostoru.

Pogledajte sličan dizajn: Alvar Aalto. Alvar Aalto. Arhitekt i industrijski dizajner. Rođenje skandinavskog stila. I. Dio. Arhitektura

Salon za nadolazeću večernju večeru na televiziji

Dizajnersko rješenje: napravite svjetlost i uređaje koji ga zrače značajnim dijelom uređenja prostora.

Veličanstveni lusteri predstavljeni su kao glavni ukrasi. Veliki okrugli privjesci završeni su crnom mekom tkaninom izvana i bijelom iznutra, nadvisujući se s visokog stropa od 25 stopa na šarkama.

Ljepota ovih elegantnih segmenata je u tome što je cijelo pozadinsko osvjetljenje podesivo. Svaki od pojedinačnih instrumenata neovisan je jedan o drugom, tako da se mogu okretati u bilo kojem smjeru. A slojevitost samo dodaje intrigu, mameći gledatelja jedinstvenim pop art svjetlima.

Prekrasni podesivi lusteri

Rasvjetna tijela također su opremljena svjetiljkama koje mogu promijeniti boju i intenzitet osvjetljenja. Takvo rješenje pridonosi jednostavnom upravljanju atmosferom unutar restorana, stvarajući određeno raspoloženje

Impresivan dizajn projekt restorana rezultat je profesionalnosti skupine stručnjaka koji su na njemu radili.

Dizajner je glavni akord napravio sustav rasvjete, gdje veličanstveni lusteri i svjetlost oblikuju opću atmosferu, postavljaju određeno raspoloženje i intrigiraju gledatelja veličanstvom stvorene luksuzne slike.

Zanimljiv interijer: Elegantna, elegantna, svijetla i vrlo neobična jedinstvena Svjetiljka za izloge Na internetu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: