Grandiozni trodimenzionalni dizajni od prirodnog kamena kreativnog umjetnika Azipa

Viseća instalacija od kamena

Dragi posjetitelji muzeja dizajna, jeste li ikada vidjeli kamene umjetničke galerije? Vjerujte mi, izgledaju nevjerojatno. Tko bi pomislio da obična stijena može izazvati takvo divljenje!

No, korejski umjetnik Azipa stvorio je trodimenzionalni dizajn koji ostavlja trajan dojam. Ovo je vrlo zanimljiva ideja za interijer.

Viseća instalacija od kamena

Radeći s raznim materijalima i otkrivajući bilo koji od njih u neusporedivim projektima, majstor dolazi s interpretacijom svijeta oko nas.

Dugo se bavio prirodnim sirovinama i više je puta dobivao nagrade i nagrade. Lee ima sposobnost manipulirati medijem i preraditi ga u nešto novo. Stvoritelj je Svojim skladbama uspio naglasiti ljepotu prirodnih sastojaka.

Pogledajte sličan dizajn: Izvorni naglasci u unutrašnjosti kuće ? stvaramo dobro raspoloženje za sebe

Viseća instalacija od kamena

Viseća instalacija od kamena

Pogledajte fotografije. Ovo umjetničko djelo nalikuje cilindru koji izgleda poput tunela ili zaobljenog uređaja. Uključeno je puno kamenja.

Svi su obješeni na posebne niti različitih duljina, zahvaljujući kojima se stvara određeni oblik. Vrijedno je napomenuti da i sami elementi nisu isti. Nisu bili podvrgnuti posebnoj obradi, već su ostali onakvi kakvima ih je priroda učinila.

Viseća instalacija od kamena

Viseća instalacija od kamena

Svaka ideja može izazvati divljenje, a njezinu jedinstvenost i originalnost dugo ćete pamtiti. Svatko tko je vidio ove kreacije ima svoje ideje o onome što je umjetnik želio reći. Oni se sigurno mogu pripisati uzorcima iz oceana. Jeste li uživali u ovom projektu

Viseća instalacija od kamena

Viseća instalacija od kamena

Zanimljiv interijer: Njegove su životinje ispunjene snagom i snagom, ali milost im također nije strana

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: