Godišnji Japanski festival zvona, glazba vjetra u Tokiju sada je u novom formatu

Festival Wind Zvoniti

Drago mi je što mogu pozdraviti ljubitelje neobične i japanske kulture na stranicama muzeja dizajna.

U Tokiju se svake godine održava festival neobične glazbe. Sviraju zvona kojima vjetar dirigira. Sada posjetitelji mogu slušati glazbu sreće i blagostanja u tri dvorane na različitim katovima. Izvorni dizajn interijera, koji doprinosi najboljem zvuku, stvoren je u Studios.

Na drugom katu dekorateri su izgradili neobičnu šumu, gdje su otvorena četvrtasta debla letvica i mnoga zvona visi na umjetnim granama. Zvonjenje se može slušati u različitim načinima. Protok zraka stvara računalno upravljane ventilatore.

Na festivalu je sudjelovalo 29 tvrtki koje su organizatorima osigurale 500 zvona različitih oblika. Prirodni dizajn interijera izrađen je od prirodnih materijala koji doprinose poboljšanju akustike.

Prekrasan festival

Na trećem katu Glazbeni instrumenti podijeljeni su u skupine prema materijalu od kojeg su izrađeni. To su uglavnom staklo, metal i porculan. Klima uređaji ugrađeni u strop usmjeravaju protok zraka tako da se skupine zvona izmjenjuju i mogu se slušati i uspoređivati sjedeći na klupama oko improviziranih debla.

Pogledajte sličan dizajn: Sablasni stolovi i stolice u unutrašnjosti: akrilni namještaj koristimo za stvaranje posebnog stila

Čudesni festival

Na prvom katu, u zidu letvica u akustičnim komorama, čuju se pojedinačna zvona.

Predivan Festival

Za festival i izgradnju umjetne šume odabrana je zgrada s borovim podom i zidovima obloženim drvetom. Konstrukcije letvica skladno se stapaju s dizajnom dvorana.

Divan Festival Cinema

Zvona su obješena u središtu pravokutnih debla i labavo raspoređena ispod improviziranih grana.

Prekrasan festival

Svi proizvodi predstavljeni na festivalu, osim zvuka, imaju prekrasan dizajn.

Neobični festival Cinema

S lijeve strane keramički uzorci glazbe, s desne strane stakleni. Namještaj dizajnera dizajniran je za priliku gostima da sjednu i opuste se pod bilo kojom grupom zvukova koja im se sviđa.

Prekrasan festival

Među 500 proizvoda niti jedan se ne ponavlja u obliku i boji.

Očaravajući Festival nazire

Zanimljiv interijer: Trendsetter kožne mode

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: