Glavna lica Londonskog festivala dizajna: Sonia vinner

Ručno izrađeni tepih Sonije vinner u dizajnu interijera

Danas svi posjetitelji muzeja dizajna imaju priliku upoznati jednog od najzanimljivijih i najtalentiranijih izlagača izložbe u središnjem Londonu.

Svijetli moderni ručno izrađeni tepisi izvanredne majstorice Sonije vinner učinit će interijer bilo kojeg doma izražajnim i jedinstvenim, bez obzira na njegov stil.

Najnoviji uzorci njezinog grafičkog rada predstavljeni su na mjestu Amaphi u sklopu Londonskog festivala dizajna.

Vinner se okušala kao grafička dizajnerica, a njezina su postignuća utjelovljena u smjelosti oblika i linija remek-djela koja je stvorila.

Rad na originalnoj skici papira nastavlja se sve dok ne postoji sigurnost da se ništa drugo ne može dodati ili oduzeti. Boja igra vodeću ulogu u procesu stvaranja.

Boja je ključna, preuređuje prostor, mijenja raspoloženje, stvara emocije i atmosferu, budi interes i čini vas malo sretnijima.

Cilj mi je udahnuti život, toplinu i pozitivno raspoloženje u atmosferu kuće, to je žudnja i nadahnjuje me za izradu tepiha-kaže vinner.

Izrađen od čiste novozelandske vune, glatke ili duge hrpe, svaki takav tepih nije samo ukrasni pod, već pravo umjetničko djelo pod vašim nogama.

Uzorak na tepihu

Pogledajte sličan dizajn: Sjetite se Ferrarija: šokantni stolovi za kavu za glamurozne slavne osobe Charlieja Molinellija

Vrtlog je rezultat superpozicije obojenih trokutastih oblika koncentriranih oko središnje točke. Prozirne boje, kombinirajući se, stvaraju nove najfinije nijanse boja, prenoseći dinamično i istovremeno umirujuće raspoloženje.

Ručno izrađeni tepih Sonije vinner u dizajnu interijera

Galaksija je ciklus ovala koji se dodiruju i preklapaju, dok se na mjestima njihove međusobne superpozicije formiraju područja toplih zelenih, ljubičastih i sivih nijansi, istaknuta grimiznim potezima. Iluzija pokreta rezultat je profesionalnog rada pobjednika s cvijećem.

Rad iz serije u ljubičastim i plavim tonovima varijacija je ranijih, izuzetno traženih djela dizajnera. Za inspiraciju se neprestano obraća poznatim umjetnicima. Novi koncept boja korporativnog identiteta Sonije vinner sastoji se od preklapanja ovih nijansi koje je autor volio, stvarajući nove nijanse boja.

Sumrak-simetrični geometrijski uzorak u mirnim nijansama plave, ljubičaste i zelene. Prenosi hladnoću večernjeg neba.

Ručno izrađeni tepih

Svi tepisi izrađeni su u Nepalu i Sjevernoj Indiji, u zemljama u kojima je ilegalni rad djece još uvijek raširen. Sonia Bezner blisko surađuje s Umpin, organizacijom koja je pokrenula kampanju protiv iskorištavanja maloljetnika u industriji tkanja tepiha.

Sonjini proizvodi proizvode se isključivo u tvornicama akreditiranim za Iphino rukama legalno zaposlenih odraslih obrtnika.

Ručno izrađeni tepih Sonije vinner

Sonja Pobjednik

Ručno izrađeni tepih Sonije vinner u dizajnu interijera

Ručno izrađeni tepih Sonije vinner u dizajnu interijera

Zanimljiv interijer: Vrući trendovi interijera za sezonu proljeće 2014. zapanjujući prikaz napredne dizajnerske misli

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: