Geometrija pokreta: transformatorski stol s uklonjivim elementima Natalie Goldfinger

Stol s uklonjivim fragmentima

Kanađanka rođena u Asa (Natalie Goldfinger) prvostupnica arhitekture iz "asa-a" Grada Los Angelesa, Kalifornija, SAD, studirala je godinu dana na Međunarodnom institutu za dizajn grada Firence, Italija na Odjelu za dizajn namještaja.

Natalie je posebno došla u Italiju kako bi od vodećih dizajnera naučila umijeće stvaranja originalnih stolova.

Po završetku studija stvorila je jedinstveni konvertibilni namještaj stol koji može prihvatiti bilo koju konfiguraciju, ovisno o željama svog vlasnika.

Kvalificirana dizajnerica namještaja i metala (proizvođači), Natalie je svoju inspiraciju za nevjerojatan dizajn crpila iz prirode, pa je stol vrlo sličan saću, a ime je prikladno, jer " IPA "u prijevodu s engleskog znači" roj ".

Redovnim članovima naših rasprava o raznim temama na stranicama kreativnog foruma bit će zanimljivo znati da je Natalie Goldfinger rođena i odrasla u gradu Torontu u Kanadi.

Pogledajte sličan dizajn: Predmeti igračaka u ljudskom rastu-graciozna nepristojnost Silve Lovasove

2006. preselila se u Kaliforniju kako bi nastavila proučavati sve detalje dizajna namještaja na lokalnom sveučilištu.

Nakon diplome, Natalie otvara vlastitu željezaru u gradu Los Angelesu. Uspješno se bavi razvojem proizvoda od namještaja od rastopljenog metala, čiji su uzorci izloženi i prodani u specijaliziranim trgovinama u gradu.

Dizajniran od Natalie nakon završetka studija u Firenci, stol je izrađen od ekološki prihvatljivih materijala-čelika i drveta, a izložen je u" IPA " na Međunarodnoj izložbi namještaja u gradu Milanu u Italiji.

"Roj pčela kolektivno je kretanje velikog broja neovisnih jedinica.". Tako se dijelovi stola koji sam dizajnirao mogu kretati i mijenjati opći izgled i svrhu predmeta", objašnjava Natalie.

Učinak kretanja postiže se međusobno povezanim crno-bijelim trokutima različitih veličina.

Prekrasan stol-stransformer

Prekrasan stol transformator

Prekrasan stol s uklonjivim fragmentima

Prekrasan stol s uklonjivim

Cool stol transformator

Zanimljiv interijer: Glavna stvar je pravilno smotati madrac: originalna transformatorska stolica Geze Chire idealna je za mali stan

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: