Genijalne ideje za korištenje plastičnih čaša

Svjetiljka od plastičnih čaša

Mnogi uredski djelatnici svakodnevno piju energizirajući napitak od kave. Uz to, plastične čaše koje se ne mogu reciklirati jednostavno se bacaju u smeće.

Međutim, mnogi stručnjaci i dizajneri nude vam ogroman broj načina za zanimljivu i neobičnu upotrebu ovog nekompliciranog materijala u proizvodnji šarmantnih i nadahnjujućih zanata.

Danas ćemo vam predstaviti nekoliko nevjerojatnih ideja i rješenja za transformaciju apartmana…

Šalice u vrtu

Veličina ovih šalica čini ih idealnom opcijom za uzgoj sadnica. Skupite set proizvoda, temeljito operite tragove osušene kave i dodajte malo zemlje. S takvim funkcionalnim i praktičnim spremnicima biljke će biti ugodne i ugodne! Istodobno, minijaturne veličine omogućit će vam da ih lako transportirate u zemlju.

Posude za cvijeće izrađene od plastičnih čaša

Ako vaš stan ili neobična kuća imaju velike i panoramske svjetlosne prozore na kojima ove stilizirane žardinjere s sadnicama mogu upiti sunce, zašto ih ne biste pokušali objesiti sa stropa?

Upotrijebite špagu ili bilo koju drugu jaku nit i oblikujte sličan sastav kako biste apartmanima dali nevjerojatno šarmantan izgled.

Okrugla svjetiljka od plastičnih čaša

Još jedna prekrasna i praktična opcija za korištenje plastičnih čaša je spremnik za čuvanje mirisnog bilja. Samo im dodajte vodu, nasjeckane stabljike i lišće, a zatim ih stavite u zamrzivač.

Dakle, u roku od godinu dana možete ih lako dobiti i koristiti u procesu kuhanja. Preporučujemo da ih dodate juhama i umacima.

Nevjerojatna lažna plastična čaša

Upalite svjetla!

Koristite stare šalice za kavu kako biste oblikovali originalan i kreativan sustav osvjetljenja, izvrstan za male prostore.

Uz pomoć nekoliko jednostavnih žarulja, električnih žica i raznobojnog papira za ukrašavanje tijela sjenila, možete napraviti neusporediv komad namještaja. Ovaj vijenac možete objesiti gotovo bilo gdje!

Pogledajte sličan dizajn: Drvo Berl Drvo

Svetkovina vijenac od plastičnih čaša

Na sljedećoj fotografiji predstavili smo vam sličan vijenac koji osvjetljava ugodan kutak na otvorenom.

Svjetiljke od plastičnih čaša

Ako ove preslatke žarulje nemate gdje objesiti, možda će vas sljedeći projekt nadahnuti talentirani stručnjaci. Nevjerojatna kompozicija sastoji se od crne plastične ploče i čaša, unutar kojih su bile pričvršćene ružičaste LED diode.

Neonsko srce od plastičnih čaša

Sljedeća fotografija prikazuje vrlo lijep fenjer koji zrači blistavim sjajem i magnetizmom. Nikad ne biste pogodili da je ovaj svijetli i šareni abažur napravljen s ovim jednostavnim i nekompliciranim materijalom obojenim u bogate nijanse.

Kreativna svjetiljka od plastičnih čaša

Izvrsna rješenja za pohranu

Budući da su ove šalice male, mogu biti izvrsne za uređenje raznih sitnica i stvari. Možete pokupiti obični stalak za predenje s držačima za čaše i staviti šalice u rupe koje će djelovati kao izvrsni spremnici za spremanje rukotvorina, gumba, nakita ili pribora.

Ružičasta kutija za pribor izrađena od plastičnih čaša

Jastučić s postoljem za igle od plastičnih čaša

Ako želite stvoriti šarmantan i estetski atraktivan komad dekora i interijera, pogledajte sljedeće projekte talentiranih stručnjaka.

Uz primjenu prekrasnog papira, nevjerojatnih vrpci i volana, možete stvoriti prekrasne kutije za nakit, kao i slatki jastučić za igle ili igle.

Skladištenje perli u plastičnim čašama

Izvrsno spremanje gumba u plastičnim čašama

Bombe za kupanje

Jeste li ikad razmišljali o korištenju čaša kao ramekina? Pomoću njih možete napraviti vlastite bombe za kupanje.

Napravite ih koliko god želite, jer su prekrasan poklon za prijatelje i članove obitelji! Na internetu možete pronaći recepte za izradu šumećeg sastava.

Prekrasna lažna plastična čaša

Prekrasna lažna plastična čaša

Predstavili smo vam izvrsna rješenja za korištenje jednostavnih šalica kave za stvaranje kreativnih i neusporedivih zanata. I jesu li vam se svidjele ove divne ideje za dekor? 

Zanimljiv interijer: Ukrasno posuđe od dijelova bačenih u otpad

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: