Genijalna jednostavnost strogih geometrijskih oblika ultramoderna klupa Dereka Chena

Jedinstvena klupa neobična

Mladi dizajner Derek Chen, u suradnji s drugim predstavnicima ove prekrasne profesije, oživio je projekt elegantnog komada namještaja na ultra moderan način i jedinstven.

Cijeli ovaj predmet pojednostavljen je oblicima i prilično je fleksibilan u funkcionalnom smislu. Najopsežnija šipka može se koristiti kao sjedalo (tvrdo ili meko), a unutarnji prostor može se organizirati za pohranu stvari.

Šuplji blokovi izrezani pod kutom mogu postojati pojedinačno ili se mogu nalaziti u neposrednoj blizini, stvarajući tako intrigantan dojam.

Ove originalne klupe dostupne su u nekoliko oblika: furnirane od prirodnog drveća, tapecirane za unutarnju upotrebu, čelične od poliranog nehrđajućeg materijala ili premazane prahom za dodavanje posebne estetike vrtnoj parceli ili za ugodne razgovore na otvorenom.

Pogledajte sličan dizajn: Živa iskra u kamenu ukrašavamo unutrašnjost izvornim uzorcima geoloških stijena

Dekoracija ove nevjerojatne kreacije uključuje razne mogućnosti: od jednostavnih do strogih i poslovnih interijera, završavajući sjajnim nijansama za sofisticirane i odvažne poznavatelje prekrasne kreativnosti. Nadamo se da ste uživali u našem zabavnom forumu.

Lijepa klupa neobičnog oblika s djevojkom koja sjedi na njoj

Prekrasna klupa neobičnog oblika

Prekrasna klupa neobičnog oblika

Nevjerojatna klupa neobičnog oblika

Izvrsna klupa neobičnog oblika na terasi

Zanimljiv interijer: Geometrija pokreta: transformatorski stol s uklonjivim elementima Natalie Goldfinger

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: