Gej kultura na plakatima iz asa i ASA u znak podrške obrazovnoj mreži asa (LGBT)

Peder kultura na plakatu

Ovih je dana dobrodošlo raznoliko i održivo društvo koje dijeli bilo koju filozofiju, bez obzira na Rasni, nacionalni, vjerski ili seksualni identitet.

Bruklinski ilustrator i kreativni direktor Asa-e udružili su se i proizveli posebnu seriju plakata, svojevrsni Vodič za standardne tipove homoseksualnog pokreta, s ciljem podizanja svijesti o upotrebi ispravnih riječi i izraza u obraćanju manjinama.

U duhu borbe protiv stereotipa, transparenti su se prodavali za 18 dolara svaki. Dio prihoda od prodaje ići će na razvoj stranice "Ina 4 Ina" (B4 mislite, kažete) od tvrtke Inaz.

James Kuchinski osim njujorške škole za vizualne umjetnosti (iapa), 2011. godine pohađao je četverogodišnji program iapa kako bi stekao diplomu grafičkog dizajna i oglašavanja.

Kao umjetnički direktor, započeo je karijeru u velikoj reklamnoj agenciji s punim radnim vremenom, gdje je surađivao s velikim brandovima. Na jednom od londonskih međunarodnih festivala oglašavanja, James je ušao u top 50 mladih kreativnih dizajnera na svijetu.

Peder kultura na plakatu

Mršav, s debelim vratom. Opušteno i nikad previše ozbiljno. Nosi li džemper ili samo prsa?

Prilično je marljiv i u slobodno vrijeme uspijeva se baviti osobnim projektima. Jedna od njih je promocija zajedničke serije "Vodič za homoseksualne stereotipe".

Svijetli stilizirani plakati ilustrirani su skicama Paula Tallera najjednostavnijim načinom sitotiska-sitotiskom. Umjetnik je rođen u San Franciscu, a sada živi i radi u Brooklineu.

Ne tako davno diplomirao je na TV-u. Njegove su ilustracije više puta prikazane u časopisima, besplatnim radionicama, filmovima, televiziji i blogovima.

Pogledajte sličan dizajn: Prijenosni patentni zatvarač: cilindrična svjetiljka od strane francuske tvrtke Azipa

Jednom je James imao priliku posjetiti homoseksualni bar. Tamo je čuo razgovor nekoliko momaka koji su razmišljali o tome u koju bi se kategoriju predloška mogao svrstati svaki od njih.

Ova je tema postala zanimljiva i, gledajući posjetitelje, dizajner razmišljati o stvarnoj količini raznolikosti slika LGBT zajednice. Oslanjajući se na ove studije i svoju ljubav prema prikazivanju vunastih muškaraca, već sljedećeg jutra rodila se ideja o originalnom priručniku.

Kreatori su shvatili da se njihov projekt može percipirati na različite načine, to se često događa kada se formira nešto iz područja osjetljivih pitanja. Ljudi bi mogli voljeti ili mrziti urnebesnu publikaciju, ali Paul i James nisu htjeli nikoga uvrijediti ili uvrijediti, dali su pozitivan poticaj da započnu razgovor o tome.

Iskoristimo priliku i razmotrimo svaki transparent u našem muzeju dizajna.

Peder kultura na plakatu

Velika, s prekomjernom tjelesnom dlakom. Replika muškosti. Ovi "Grizliji" radije se druže u pakiranjima od šest.

Prema Thalleru, ovaj niz plakata opisuje zalijepljene naljepnice za predstavnike interneta na erotski, smiješan i bezbrižan način. Kako vrijeme prolazi, negativne pragmatične informacije se mijenjaju, uobičajene oznake bilo koje vrste mogu postati suprotne i, u nekom razdoblju, zajednica ih ispravlja za nešto više. Ova razigrana i pronicljiva publikacija svojevrsna je proslava promjena na bolje.

Peder kultura na plakatu

Što je zapravo Astrologija? Ama, ama LGBT je američka organizacija koja se sastoji od homoseksualaca i lezbijki, transrodnih i biseksualnih osoba, kao i njihovih heteroseksualnih prijatelja i simpatizera.

Peder kultura na plakatu

Njezin osnivač i izvršni direktor je TV. Ova se mreža bori protiv diskriminacije, ponižavanja i nasilja prema tinejdžerima netradicionalne orijentacije u američkim obrazovnim institucijama i poziva na povećanu toleranciju i međusobno poštovanje.

Posao koalicije je olakšati takve saveze i pružiti posebnu obuku aktivistima pokreta. Osim održavanja godišnjeg Nacionalnog dana sjećanja i šutnje u čast mrtvih transrodnih osoba i tjedna bez uvrede, sustav redovito pruža tiskane znanstvene i novinarske materijale za pružanje psihološke podrške

Peder kultura na plakatu

Zanimljiv interijer: Čudesni zidni kalendar s dizajnerskim crtežima geometrijskog oblika: 2014

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: