Funkcionalni stolna računala

Dizajnerski stol od kristalnog saća

Jantarno staklo i fini kristal, tradicija i inovacije spojili su se kroz radoznali mozak i kreativnu intuiciju azijskog dizajnera kako bi vas zadivili luksuzom oblika i sjajem boje.

Pažljivo čuvane tajne čeških puhača stakla iz tvrtke asa i odvažne odluke dizajnera iz Hong Konga nevjerojatno su pretvorile uobičajenu staklenu masu u veličanstven primjer dizajnerske umjetnosti koji uzbuđuje maštu.

Michael Mladi spojio je 36 staklenih komada tople jantarne boje i stvorio šuplju, stabilnu nogu bajkovitog figuriranog stola. Na vrh je postavljena ručno izrađena od najčišćeg kristala, sofisticirana, ovalna ploča.

Prekrasan stol od kristalnog saća

Pogledajte sličan dizajn: Christoph Niemann svake nedjelje na Instagram TV-u predstavlja grafičke eksperimente s tintom i bojom

U ovom neobičnom komadu interijera, staklene" saće " boje meda, koje se razlikuju po obliku i veličini, postale su osnovni elementi za ostvarenje bezgraničnih maštarija rođenih u umu azijskog umjetnika bez formalnosti.

Prekrasan kristalni stol

Dobiveni puhanjem stakla kroz metalnu cijev, pojedini dijelovi jedinstvene slagalice podudarali su se kako bi oduševili mekim sjajem svjetlosti koja se reflektira od brojnih aspekata

Prekrasan stol od kristalnog saća

Zapanjujući stol od kristalnog saća

Drevna Istočnoeuropska tehnika puhanja stakla korištena je za stvaranje nečeg više od finih sitnica, predmeta u kojem su ljubitelji tradicije i inovator uspjeli kombinirati sofisticiranost djela moderne umjetnosti i svakodnevnu praktičnost.

Zanimljiv interijer: Transformator čuvara vaših tajni: zabavni drveni stol Naoki Hirakoso i Takmitsu Kitahara

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: