Funkcionalni pisaći stol ergonomski izvanredan projekt talijanskog dizajnerskog dizajna.

Stakleni stol

Ako ste u potrazi za elegantnim, ekskluzivnim rješenjem za kućni ured, tada će vas radni stolovi za proizvodnju Ira impresionirati čistim, tankim linijama.

Dizajnirana od strane arhitekta IPA Jr., radna područja su u elegantnom minimalističkom stilu, uravnotežujući suvremeni dizajn s potrebnom funkcionalnošću.

Prekrasan stakleni stol

Projekt se sastoji od staklene središnje baze i dvije ne velike ravne ladice sa strane za držanje papira ili drugog uredskog materijala.

Pogledajte sličan dizajn: Neidentificirana invazija na ulice Starog grada Bergena iz Hidemi Nishida, Norveška

Ispod staklene podloge nalazi se drugi "sloj" drva koji služi kao još jedna, dodatna polica. Kutije su izrađene od hrastovog drveta, obrađene bijelim lakiranim premazom.

Noge izrađene od kromiranog metala dodaju krhkost konturi i čine da volumetrijski dio proizvoda "lebdi" .

Bijeli stakleni stol

Morate shvatiti da takav emocionalni, graciozni izum nije namijenjen puno papira, nepodnošljivih knjiga i kaosa. Zahtijeva poštovanje prema sebi.

Ukrašavajući sobu elegancijom i stilskom ljepotom, ispunjavajući je svjetlošću i inspiracijom, graciozan predmet uređenja interijera poboljšat će učinkovitost i radno raspoloženje.

Klizna polica u pisaćem stolu

Drveni stol

Zanimljiv interijer: Futuristički stol s mogućnošću regulacije visine, a inovativna zamisao poljskih dizajnera sotirisa i Aleksandra Pantopoulosa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: