Fotografija luksuznog interijera i arhitekture iz virtuoza Untinia

Fotografija luksuznog interijera s interneta

Fotografije luksuznog interijera od profesionalnog majstora mogu se beskrajno razmatrati… danas ćemo govoriti o interijeru i arhitektonskoj fotografiji – o veličanstvenim djelima poznatog majstora, gurua na polju fotografija na Internetu.

Proputovao je cijeli svijet u potrazi za neobičnim dizajnerskim projektima. Nekoliko popularnih naslova kao što su ACE, Acepa itd., objavljuju njegova remek-djela.

Da biste uhvatili potreban kut, morate pokušati: potrebno je odgovarajuće svjetlo, a kut je ispravan da biste dobili savršenu sliku. Na sve načine pokušava pronaći povoljan položaj, a sudeći po njegovom radu, uspijeva!

Dizajn interijera dnevne sobe. Fotografski Rad

Dizajn interijera dnevne sobe. Fotografski Rad

Pogledajte sličan dizajn: Animirani grafitni autoportret od umjetnika Azipa.S. Abe

Dizajn interijera. Fotografski Rad

Dizajn interijera. Fotografski Rad

Dizajn interijera dnevne sobe. Fotografski Rad

Dizajn interijera kuhinje-blagovaonice. Fotografski Rad

Najinspirativnije su slike na kojima bilježi divne domove smještene u privatnosti usred prirode. Vanjske terase na vodi, nevjerojatne kolibe u šumi, luksuzne vile na obali – sve izgledaju nevjerojatno pri zalasku sunca ili sumraku. Njegova djela su intrigantna, očaravajuća, očaravajuća…

Luksuzna fasada iznad vode. Fotografski Rad

Neobična arhitektura privatne kuće u noćnoj šumi. Fotografski Rad

Jedan od rijetkih fotografskih umjetnika koji je uspio pravilno predstaviti stilske unutarnje smjerove u najpovoljnijem svjetlu je. Na njegovim slikama možemo vidjeti nevjerojatne primjere moderne arhitekture-Iphine ide u korak s vremenom, upoznavajući gledatelja samo s najnovijim modnim trendovima.

Zanimljiv interijer: Elegantan dekor za dom: inspiracija koja nam je došla iz tajanstvene Azije

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: