Fotelja s elementima automobila s interneta

Dizajnerska stolica

Brojni čitatelji stranice muzeja dizajna rado čitaju o raznim novitetima u svijetu umjetnosti interijera, a stvaranje studija za njih bit će zanimljivo. Pomiješao je poglede na moderni namještaj dvojice talentiranih obrtnika. U ovom savezu rođena je neobična stolica koja izgleda prilično neobično, ali vrlo stilski.

Andrea Colombo, kao i mnogi muškarci, voli sve što je povezano s automobilima. Zato ovaj predmet u ulozi naslona za ruke ima krila iz Iphine1968, zajedno s prednjim svjetlima, kao i polovice kotača kao nosače. Učinak je bio nedvosmislen, asocijacije na stroj su izravne.

Ali Linda Assandri gravitira luksuzu i glamuru, zahvaljujući njoj stolica je dobila presvlake od prave kože, nadopunjene kristalima Svarovskog. Još nekoliko ukrasnih detalja izrađeno je u baroknom stilu, obojano u boju plemenitih metala. Kupcima je dostupan i dizajn s prirodnom pozlatom ili slojem srebra.

Pogledajte sličan dizajn: Samsara: trodimenzionalna instalacija u kojoj su se budistička božanstva pojavila u predmetnoj reinkarnaciji

Takav dizajnerski namještaj bit će besprijekoran dodatak muškom uredu ili dnevnoj sobi prvostupnika, a također će izgledati sjajno u okruženju kluba ili druge ustanove na visokoj razini. Treba napomenuti udobnost koju pružaju klasični omjeri sjedala.

Prekrasna dizajnerska stolica

Prekrasna dizajnerska stolica

Prednje svjetlo kao naslon za ruku stolice

Tapaciranje stolice

Prednje svjetlo kao element stolice

Divna dizajnerska stolica

Zanimljiv interijer: Kocka-fotelja asa iz asa tražena opcija za jednobojni interijer

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: