Fitness centar iPhone-dizajn zasnovan na tehnologiji budućnosti

Crni pod u fitness centru

Korištenje suvremenih tehnologija u kontekstu stvorenih uzoraka dizajna gotovo je zajamčen način postizanja željenog rezultata.

Uz pomoć samo jednog detalja koji ima dovoljan broj praktičnih prednosti, ne samo da možete transformirati postojeći interijer, već i održavati njegovu vizualnu dinamiku, što će samo najpozitivnije utjecati na cjelokupnu stilsku komponentu.

Kako bismo ne samo razumjeli značenje ove ideje, već i vizualno, i konkretnim primjerom, predstavili sve njene aspekte, naša stranica žuri da vas upozna s fitness centrom za Umpin, čiji je unutarnji ukras izvan svake pohvale.

Reklama na zidovima u fitness centru

Dekoracija zidova dvorane koja vodi do glavnih prostorija ono je što zaslužuje posebnu pozornost. Oštri kunaovi reljefne površine, lomljive linije i lagani sumrak prvo su što može iznenaditi svaku osobu koja je ovdje došla prvi put.

Izložite izložbe u fitness centru

Kombinacija boja u unutrašnjosti ove zone također se ne razlikuje u raznim bojama i obiluje uglavnom tamnim nijansama, što također prvo uvodi u laganu omamljenost.

Tamni zidovi u fitness centru

Sve pada na svoje mjesto kada je točno na zidu, nitko ne zna gdje se pojavljuju uzdužne crvene linije, a zatim se stapaju u jednu sliku koja prikazuje logo marke.

Strop u crnoj boji u fitness centru

Tek tada postaje jasno da je takva neobična površina zapravo divovski ekran, a prigušena rasvjeta jednostavno pomaže uživati u prikazanoj akciji.

Pogledajte sličan dizajn: Kreativnost kao stil života: home table-album za dizajn talijanskih kreativaca s interneta

Vanjski dio fitness centra

Zapaljivi videozapisi na sportsku temu od prvih sekundi njihove emisije natjeraju vas da izgorite u želji da osvojite bilo koju olimpijsku visinu i oborite sve postojeće rekorde. Slika koja se stalno mijenja i veličanstveni surround zvuk omogućuju vam da u potpunosti prožmete ideju zdravog načina života i ostvarite svoje želje u stvarnoj stvarnosti.

Oblikovani zidovi u fitness centru

Hodnik, koji je nastavak tako nevjerojatne zone, više ne donosi iznenađenja i izrađen je u jednom tonu. Bijela boja u unutrašnjosti ovog dijela središta i ravne ravnine svih njegovih komponenata malo opuštaju i hlade vrući žar nastao u početnoj fazi.

Prugasti zidovi u fitness centru

I to je točno, jer će samo hladna glava i kompetentan pristup procesu treninga izbjeći ozljede i postići željene rezultate.

Zasloni na zidu u fitness centru

Bijeli hodnik u fitness centru

Posjetitelji u fitness centru

Narančasto-crni zidni ukras u fitness centru

Crveni naglasak na zidu u fitness centru

Sjajni pod u fitness centru

Staklena ploča u fitness centru

Posjetitelji uz ekran u fitness centru

Trener na ekranu u fitness centru

Motivacijski valjak u fitness centru

Bijeli zidovi i crni strop u fitness centru

Crno-Bijeli zidni ukras u fitness centru

Zanimljiv interijer: Temple of design Achinniešto ne traje vječno osim duše, ljepote i ljubavi

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: