Etablirani i nadobudni Meksički dizajneri pokazuju iza kulisa kreativnosti

Meksički dizajneri na izložbi

Izložba u Meksiku: Meksički dizajneri i njihova kreativnost, danas i sutra

Dok se Meksiko priprema za svjetsku prijestolnicu dizajna 2023. godine, Meksički dizajneri također sudjeluju u tome, radeći ono što najbolje rade-stvarajući zanimljive komade u različitim žanrovima. Vodeći gradski izložbeni centar, koji nosi ime asa, održao je masivan događaj asa ("dizajn u tijeku") u znak podrške lokalnim talentima, koji se neprestano povećavaju.

Radovi meksičkih dizajnera na izložbi-fotografija 1

Izložba je okupila više od 50 projekata koje je predstavilo 36 autora, među kojima su i etablirani majstori i pridošlice. Svrha događaja je pokazati što stoji iza svakog djela, omogućiti posjetiteljima da zavire u tijek rada i pratiti sve faze eksperimentalnih i istraživačkih aktivnosti stvaratelja.

Radovi meksičkih dizajnera na izložbi-fotografija 2

Pogledajte sličan dizajn: Neobičan stol četiri puta

Izložba nudi eklektičan niz prilično utilitarnih proizvoda, uzoraka tekstilnog dizajna, arhitektonskih koncepata i urbanističkih projekata, s ciljem posvećivanja javnosti u finijim detaljima proizvodnje.

Radovi meksičkih dizajnera na izložbi-fotografija 3

Izauro Uisar i Mario Ballesteros-kustosi događaja-uvjereni su da se najzanimljivija i najvažnija otkrića događaju u apstraktnijim ranim fazama stvaranja projekta i vjeruju da je Meksiku bila potrebna platforma za pokrivanje i raspravu o ovoj temi. Organizatori se nadaju da će IAS biti barometar za buduće trendove, način istraživanja radnih praksi koje primjenjuju lokalni autori i " aktivni prozor za nerealizirane ideje ".

Radovi meksičkih dizajnera na izložbi-fotografija 4

Izložba, koja je posjetitelje primala do 12. kolovoza, bila je prvi događaj ljetnog programa Centra. Planirano je da se održava svake godine i služi kao vodič u prošlost, sadašnjost i budućnost dizajna u meksičkoj prijestolnici.

Radovi meksičkih dizajnera na izložbi-fotografija 5

Radovi meksičkih dizajnera na izložbi-fotografija 6

Želite li prisustvovati ovakvom događaju? Mislite da bi ista izložba trebala biti organizirana i u našoj zemlji? Podijelite svoje mišljenje s našim čitateljima.

Zanimljiv interijer: "Zeleni" nalaz Pariškog tjedna dizajna 2013. jedinstveni projekt iz NASA-e

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: