Emitirajući svjetlost: visokotehnološki tapecirani namještaj od Stefana Giovannonija

Prekrasne fotelje, stolice, stol i ormarići na balkonu

Sigurno će vas zanimati elegantni namještaj koji svijetli u mraku. Namještaj za namještaj svijetli u mraku, što noću izgleda izvanredno.

Ovi predmeti interijera koje su razvili stručnjaci iz Interneta stvaraju šarmantan osjećaj ugodne večeri, čak i dok ste u privatnoj kući.

Inspiracija za ovu vrstu rješenja bio je obični jastuk. Iz tog razloga nije teško pogoditi da je udobnost bila u prvom planu, a onda sve ostalo.

Prekrasne fotelje, osvijetljeni stol

Veličanstveni stol, stolice, fotelje s pozadinskim osvjetljenjem i rasvjetnim tijelima

Pogledajte sličan dizajn: Dekoracija stolića za kavu dodatni je način postizanja potrebnog okruženja

Oblik svakog predmeta također podsjeća na jastuk, tako da udobnost i praktičnost takvog namještaja ne trebaju potvrdu. Internet će vam pomoći da se opustite i opustite nakon kupanja u bazenu ili zajedničke večeri s prijateljima.

Osim toga, mogu se instalirati apsolutno bilo gdje, čak i u vrtu. Ovo rješenje je idealno za sve ljubitelje maksimalne udobnosti.

Prekrasne fotelje, stol i ormarić ispod palme

Naravno, takvo dizajnersko rješenje savršeno će se uklopiti u bilo koji interijer ili, kao što je gore spomenuto, u vrt. Imajte na umu, posjetitelji muzeja dizajna, da gledanje ovih fotografija ostavlja dojam nečeg čarobnog.

Sve u svemu, može se reći da je savršeno rješenje ne samo za one koji vole udobnost, već i za one koji vole neobične i originalne ideje.

Šarmantna sofa, fotelja, stolica, stol i ormarići s pozadinskim osvjetljenjem

Zanimljiv interijer: Sofisticirani vrtni namještaj impresivna kolekcija elegantnih Art Nouveau komada

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: