Elegantne ljestve za stepenice od Ace i ACE kao ukras interijera

Danas vam predstavljamo elegantno stubište koje se savršeno može uklopiti u unutrašnjost vašeg stana. Radujemo se vašim raspravama u komentarima. Tko bi pomislio da tako nepretenciozan predmet poput stepenica može privući pažnju iskusnog dizajnera?

Dizajn ljestve za dizajn - fotografija 1

Zahvaljujući " IPA " i "IPA", Ovaj je predmet doista postao elegantan i nazvan je" IPA ". Glavni cilj u razvoju njegovog dizajna bio je stvoriti stubište koje se ne bi trebalo skrivati od znatiželjnih očiju, ali se moglo učiniti dijelom interijera.

Pogledajte sličan dizajn: Velikodušnost prirode u vašem domu originalne svjetiljke izrađene od improviziranih materijala vlastitim rukama

Dizajn ljestve za dizajn - fotografija 2

Dizajn ljestve za dizajn - fotografija 3

Prema dizajneru ,osim što ima atraktivan izgled, zahvaljujući kojem se može držati točno u sredini sobe," Aimine " je i višenamjenski: vrlo je udoban za upotrebu, jer je stabilan i sposoban izdržati veliku težinu, što ga čini i sigurnim.

Dizajn ljestve za dizajn - fotografija 4

Osim toga, dizajnerski nalaz bila je torba s alatima koja se lako može pričvrstiti izravno na stepenice. U takvu torbu možete staviti sve što vam srce poželi: u nju se lako može smjestiti bilo koji alat koji vam može zatrebati tijekom rada. Sadrži posebne odjeljke za žarulje, odvijače i kliješta, ravnala i olovke, pa čak i prostor za bušilicu.

Zanimljiv interijer: Osam najboljih proizvođača nogu za namještaj

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: