Elegantna sferna čahura: uronite u svijet opuštanja u ugodnoj prijenosnoj kući na plaži

Prijenosna kućica za plažu

Danas našim čitateljima želimo ponuditi zanimljiv dizajnerski komad-kuću na plaži. Jednostavnost dizajna i besprijekoran dizajn od kojeg ne možete skrenuti pogled.

Elegantan oblik izrađen od aluminijskog okvira i prekriven blijedo žutom sintetičkom žicom.

Prekrasna kuća na plaži

Prekrasna kuća za plažu

Na prvi pogled više podsjeća na mali bungalov tkan od slame, tradicionalan za kolege na plaži. Ali ovo je samo prvi dojam, zapravo je ovaj proizvod izrađen od modernih materijala, izdržljiv i pouzdan.

Dodatnu udobnost pružaju dva madraca od pjene prekrivena vodootpornom tkaninom. Za dekor i dodatnu udobnost opremljen je prekrasnim jastucima za bacanje.

Pogledajte sličan dizajn: Uvod u terminologiju prozora: kapaljka

I bez obzira s kojim se odlučite provesti vrijeme, čitati ili samo upijati sunce, uvijek ćete se osjećati ugodno.

Kuća na plaži s kompletom jastuka

Funkcija privatnosti postavljena je na snježnobijele tile, koje će ublažiti intenzitet sunčeve svjetlosti i sakriti oči i insekte od stranaca.

Prozračne zavjese nadopunjuju i dovršavaju sofisticirani izgled, čineći ga šarmantnim. Kompaktna veličina i mala težina neće predstavljati problem s prijevozom i lako se može premjestiti na različita mjesta tijekom dana.

Cijena ovog proizvoda je oko 8000 dolara, ali cijena nije previše nebeska u usporedbi s udobnošću i pogodnostima koje ćete osjetiti dok ste u njemu.

Prekrasna kuća za plažu s mekim ležaljkama

Uronite u svijet opuštanja i harmonije s okolnim prostorom, dok ste u ugodnoj čahuri na plaži, a gdje god se nalazili, na plaži ili na mirnoj šumskoj čistini, uvijek ćete dobiti nenadmašnu udobnost

Izvorni projekt dizajna, kompaktna veličina i guste zavjese samo su glavne prednosti. Ostatak će svatko pronaći za sebe i zasigurno će cijeniti divan proizvod.

Zapanjujuća kuća za plažu s prekrasnim jastucima

Zanimljiv interijer: Prekrasan namještaj za potkrovlje. Fotografija spavaće sobe, kuhinje i dnevnog boravka

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: