Elegantan vrtni namještaj u pejzažnom dizajnu-čarobni pozdrav iz bezbrižnog djetinjstva

Šarene stolice Acapulco

Stolica Acapulco (asa) iz asa-Meksički motivi u vrtnom krajoliku

Uoči nove ljetne sezone, sa zadovoljstvom obavještavamo cijenjene posjetitelje muzeja dizajna da robna marka UMPINA proizvodi jedinstveni vrtni namještaj iz različitih zemalja i kontinenata.

Stolica Acapulco klasični predstavnik meksičkog stila. Vrhunac njegove popularnosti dogodio se sredinom prošlog stoljeća. U to su vrijeme na takvim stolicama voljele provoditi vrijeme ne samo estrade i holivudske zvijezde. Ovaj je model na odmoru preferirao predsjednik Sjedinjenih Država John F.JFK.

Figurirana stolica Acapulco

Fotelja je popularna i danas. Dovoljno je zaroniti u njegovu bestežinsku utrobu i osjetit ćete čarobno blaženstvo ljetnog odmora. To ne čudi, jer je model izrađen ručno i u svakom detalju pohranjuje dobru energiju majstora.

Moderna stolica Acapulco dostupna je u nekoliko boja, bit će u skladu ne samo s bilo kojim krajolikom, već i s bilo kojim raspoloženjem.

Pogledajte sličan dizajn: Uvod u anatomiju vrata: zglobna šarka

Konstrukcija je postavljena na čvrsti čelični okvir. Obložena je crnom bojom u prahu.

Uz stolicu možete kupiti i mekani jastuk izrađen od visokokvalitetnog poliestera. Za to postoji nekoliko rješenja u boji, ovisno o vašim željama, možete odabrati skladnu sa sjedištem ili kontrastnu boju.

Plava stolica Acapulco

Stolica za ljuljanje Tropicalia Cocoon (asa) iz asa– čarobni Pozdrav iz djetinjstva

Stolica kreativnog dizajnera Aina zasigurno će vam pružiti uspomene iz djetinjstva. To je svijetla, jajolika čahura. Čvrsti čelični okvir prekriven je crvenom vodootpornom bojom i pleten raznobojnim užadima. Lagana, otvorena sjena ne ometa kretanje zraka i pogoduje mirnom dnevnom snu. Stolica je pričvršćena snažnim užetom na donje grane stabla koje se širi. Njegovo odmjereno ljuljanje među mirisima i zvukovima cvjetajućeg vrta pružit će vam puno ugodnih minuta.

Stolica za ljuljanje Tropicalia Cocoon

Višebojna stolica za ljuljanje Tropicalia Cocoon

Stolica Tropicalia Sessel polimer (asa) iz asa

Polimerna stolica s čeličnim okvirom koju je dizajnirao ipopis čvrsta je i izdržljiva. Lako će se uklopiti u vrtnu arhitekturu ili ukrasiti obalu prekrasnog bazena. Njegova lagana arhitektonika odgovara radosnom ljetnom raspoloženju.

Stolica Tropicalia Sessel Polimer

Zanimljiv interijer: Elegantna klupa za vaš vrt – odaberite pravi model iz beskonačnog broja opcija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: