Elegantan stil Provence u unutrašnjosti stana-jedinstveni projekt dizajnerice Alene Livinenko, Hrvatska, Odintsovo

Dekoracija dnevnog boravka u stilu Provence

Danas ćemo oduševiti naše čitatelje zanimljivim člankom o jedinstvenom interijeru koji je stvorila kreativna osoba i izvrsna dizajnerica iz Hrvatske Alena Livinenko.

Klijent se umorio od svakodnevnog života i naručio nestandardni projekt, oslobođen uobičajenih stereotipa. Trenutni modni stilovi nisu joj odgovarali, ali došao je mirni stil Provence, ispunjen gracioznošću i toplinom.

Prekrasan dizajn kuhinjskog prostora u stilu Provence

Plava fotelja u unutrašnjosti dnevne sobe

Nakon mnogo truda, stan se pretvorio u ugodnu i funkcionalnu sobu s prostorom za sjedenje, prostranom blagovaonicom koja se glatko pretvara u kuhinju i udobnom garderobom.

Dekorativni predmeti u unutrašnjosti dnevnog boravka

Prugasti Tekstil u unutrašnjosti

Jednostavnost dizajna bez ukrasa pomogla je stvoriti toplu atmosferu i udobnost. Prisutnost bijele i plave boje donijela je Note lakoće i nenametljivosti. A upotreba drugih stilskih trendova za ukrašavanje, poput Zemlje i Skandinavskog folklora, dodala je originalnost.

Plavi namještaj u unutrašnjosti dnevne sobe

Dizajneri su se dobro potrudili promijeniti cjelokupni izgled sobe. Čak sam morao ukloniti stare particije. U stanu se pojavilo nekoliko zona različitih funkcionalnih namjena. Kupaonica i ormar promijenili su svoj oblik.

Pogledajte sličan dizajn: Odabiremo veličanstven pogled izvan prozora uz pomoć virtualnih Interneta — inovativni prijedlog američkog proizvođača

Barske stolice u unutrašnjosti

Šik dizajn kuhinjskog prostora

Kuhinjski namještaj u unutrašnjosti

Kuhinjski namještaj u unutrašnjosti

Svaki centimetar površine dobro se koristi. U predvorju je bilo mnogo ugrađenih ormarića za pohranu raznih predmeta. Provincijalnost se može pratiti u svemu. Vrata soba ukrašena su staklom s laganim dekorom.

Snježno bijeli namještaj u hodniku

Stolne svjetiljke u unutrašnjosti hodnika

Unutrašnjost hodnika

Prostrana i udobna soba za garderobu. Veliki broj polica, vješalica i ladica. Problem skladištenja uspješno riješen.

Viseća svjetiljka u unutrašnjosti hodnika

Nevjerojatna svlačionica

Šik svlačionica

Rasvjeta u stanu također je igrala važnu ulogu. Svjetlo naglašava podjelu stana na zone. Izvorne svjetiljke i mali lusteri svojom jednostavnošću ističu značajke stila Provence. Prikladni prekidači omogućuju podešavanje svjetla iz bilo kojeg dijela kuće.

Svijetli dizajn spavaće sobe u stilu Provence

Stan u stilu Provence u potpunosti je ispunio očekivanja klijenta. Prostor je bio ispunjen svjetlošću, naglašen jednostavnošću i praktičnošću u svakom detalju. Čak je i balkonska soba preuređena u ugodno mjesto za opuštanje.

Zanimljiv interijer: Zemlja na francuski način – nekoliko korisnih savjeta za dizajn kuhinje u stilu Provence

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: