Elegantan i elegantan dizajnerski tuš

Luksuzna dizajnerska tuš kabina

Luksuzna i elegantna dizajnerska tuš kabina

Dizajnerska tuš kabina koju je kreirao Carpenter. To je potpuni odraz kombinacije funkcionalnosti i estetike. Ovaj projekt, uređen u suzdržanom tonu, bit će izvrstan izbor za svaku osobu. Spreman je udovoljiti svim željama i zahtjevima onih koji vole priuštiti luksuz upijanja duše, zaboravljajući na sve ostale svjetske probleme.

Novi pogled na dizajnerske tuševe

Temeljno novi pogled na tuš kabine

Gracioznost, minimalizam i perfekcionizam u crtama. Ovaj tuš pod nazivom Internet će donijeti sklad u vaš život. Što je još bolje, AINEA je integrirani sustav koji se sastoji od tuš kabine, stražnje ploče i prozirnih staklenih vrata.

Pogledajte sličan dizajn: Podvodno snimanje: crno-bijeli portreti grbavih kitova u seriji divovi Jema Cressuella

Šik dizajn dizajnerske tuš kabine

Šik dizajn i gracioznost stila

Prilagođena paleta na razini poda s jednom površinom prava je inovacija. Internet vam omogućuje da se okupate i osušite u ugodnom opuštajućem okruženju. Zahvaljujući gramofonu, osoba se može okretati i uživati u svim ugrađenim funkcijama dok sjedi na elegantnoj stolici i drži ručke Sa strane.

Kabina daje slobodu kretanja koja je postignuta ne na štetu estetike i dizajna, što je prilično tipično za ovu marku. Rotacijski mehanizam može se isključiti.

Dizajnerski tuš: suzdržanost u boji

Nevjerojatna suzdržanost u shemama boja

Sušilo za tijelo na stražnjoj strani omogućuje da se kosa osuši i osuši izravno u toploj i ugodnoj kabini, gdje se, osim toga, nalazi ogledalo bez upotrebe ručnika. Internet je tuš kabina s najneobičnijim ugrađenim značajkama. Dizajner Aimina odvažio se na takve originalne transformacije nakon što je primijetio da većina modernih tuš kabina nije dovoljno dobra ni u estetskom ni u praktičnom smislu.

Je li vam se svidjela ova tuš kabina? Jesu li vas ugrađene značajke iznenadile? Recite nam u komentarima!

Zanimljiv interijer: Kombinirani kupaonski ormarići-suštinski minimalistički stil u elegantnom interijeru

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: